tv-meubel Imanto

SKU
10366491
De TV-meubel Imanto is uitgevoerd in een tobacco kleur en beschikt over zwarte metalen poten, 2 deuren, 1 lade en 1 open vak.
ook in andere uitvoeringen leverbaar
Vanaf
€ 579,00
  • Interieur- of slaapadvies van onze specialisten
  • CBW-erkend
  • Laagste prijs garantie
Meer informatie

TV-meubel met warme uitstraling

Imanto is een modern woonprogramma met een warm karakter. De pakkende warme tobacco kleur in combinatie met de zwarte metalen poten geeft de Imanto een stoere uitstraling. Dankzij de superieure Lamulux afwerking hebben de meubelen het aanzien en het gevoel van echt hout, maar zijn ze zeer kras-, slijt- en stootvast en eenvoudig in onderhoud. 

Dit tv-meubel biedt met 2 deuren, een lade en een open vak ruimte voor al je apparatuur en wat je verder maar wilt wegstoppen!

De deuren en lade zijn voorzien van een soft-close systeem, hierdoor vallen deze automatisch zachtjes dicht. De kabeldoorvoer in het open vak zorgt ervoor dat je kabels uit het zicht kunt wegwerken, dit draagt bij aan de sfeervolle uitstraling. Het TV-meubel is voorgemonteerd. Je kunt dus meteen beginnen met inrichten.

Onderhoud: Het onderhoud van de meubelen uit programma Imanto is heel eenvoudig. Voor het dagelijkse onderhoud kun je het meubel simpel afnemen met een licht vochtige doek (zonder reinigingsmiddelen), vervolgens droogwrijven met een schone droge doek.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10366491
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
45 cm
Breedte
155 cm
Hoogte
50 cm
Materiaal getoond model
Meubelplaat
Afmetingen
(hxbxd) 050x155x045 cm
Dit product is
te zien in Sliedrecht