hoekbank Kelston

SKU
10382204
Vanaf
€ 1.845,00
Webshop only
Hoek met eiland links + 2 zits met verstelbare arm rechts (type A) en verstelbare zitdiepte, uitgevoerd in stof python 67-antracite met HR-schuim in de zitting en zwart metalen poten type MF1.
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorging is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
  • 14 dagen retourrecht
  • Thuisbezorgd in 5 - 10 werkdagen
    tooltip Kies je voor thuisbezorgen, dan wordt de bestelling binnen 10 werkdagen bezorgd. We nemen contact met je op om een bezorgmoment af te stemmen. De bezorgkosten zijn € 69,95.
  • Veilig betalen Ideal Visa Paypal
Productinformatie

Grijze hoekbank met verstelbare armleuning en hoofdsteunen

De comfortabele hoekbank Kelston is lekker groot en heeft vaste zit- en rugkussens. Uitgevoerd in de polyester stof Python in de kleur antraciet past deze hoekbank in veel verschillende interieurs en combineert eenvoudig bij verschillende woonstijlen: modern, traditioneel of industrieel. De bank is voorzien van HR-schuim, dit zorgt voor een comfortabele zit.

  • Met HR-schuim in de zitting
  • Standaard met verstelbare hoofdsteunen
  • Uitgevoerd in stof (polyester) python 67-antraciet
  • Met zwart metalen poten hoogte 12 cm
  • Met verstelbare arm

Standaard is deze bank voorzien van verstelbare hoofdsteunen voor nog meer comfort. De uitvoering zoals getoond heeft bovendien een verstelbare zitdiepte, zodat je de zitting helemaal naar jouw wens kunt instellen. Daarnaast heeft deze versie ook een verstelbare klaparm. Je kan deze in de gewenste stand zetten zodat je nog meer ondersteuning hebt.

 

Maatwerk

Ben je weg van deze bank, maar is de kleur, stof of opstelling van het getoonde model niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem! In onze Profijt winkels in Capelle a/d IJssel, Sliedrecht en Utrecht kun je de bank helemaal naar je eigen wens samenstellen.

In de winkel is de bank verkrijgbaar in veel verschillende opstellingen, stoffen en kleuren, en met verschillende houten of metalen poten. Je kunt ook nog kiezen voor verschillende armen.

Onderhoud

Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van de stof. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10382204
Kleur
Grijs
Montage
Zelfmontage
Merk
Profijt Meubel
Lengte/Diepte
ca. 213 cm
Breedte
ca. 279 cm
Hoogte
ca. 82 cm
Zithoogte
ca. 44 cm
Zitdiepte
ca. 59 cm
Materiaal
Stof