armstoel Leami

SKU
10385703
Vanaf
€ 379,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Hartog Wonen in Sliedrecht
  • Hartog Wonen in Utrecht

Armstoel in stof brave 156-hunter met zwart metalen frame met zwarte skatewielen.

  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Armstoel Leami heeft een moderne uitstraling. De zwarte metalen poten met de kruisverbinding en de teruggetrokken naad op de rugleuning geven de stoel ook een stoere look. De skatewielen zijn mooie, wat zachtere wieltjes die uitstekend geschikt zijn voor het gebruik op laminaat of houten vloeren. Het zitcomfort van model Leami is goed in orde, we hebben gekozen voor een hoogwaardige kwaliteit HR-schuim. HR-schuim heeft van nature een enigszins onregelmatige, open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ademt. Het materiaal is zeer veerkrachtig, en biedt een hoog zitcomfort.

  • Uitstekend zitcomfort: HR-schuim
  • Uitgevoerd in stof brave 156-hunter
  • Zwart metalen frame met zwarte skatewielen
  • Heeft armleuningen
  • Armhoogte 68 cm

 

In de winkel is de stoel naast de getoonde bekleding verkrijgbaar in een groot aantal stoffen en leders van de IN.HOUSE stof- en ledercollectie en je hebt de keuze uit een groot aantal kleuren. Tevens is het mogelijk om de stoel zonder armleuningen en/of zonder wielen uit te laten voeren. Vraag in de winkel naar alle mogelijkheden, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder met je vragen.

 

Wij adviseren de Clean & Care set stof voor het onderhoud van de bekleding. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10385703
Kleur
Groen
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
ca. 68 cm
Breedte
ca. 59 cm
Hoogte
ca. 92 cm
Zithoogte
ca. 53 cm
Zitdiepte
ca. 47 cm
Hoogte armleuning
ca. 68 cm
Materiaal
Stof