eetstoel Bady

SKU
10425131
€ 289,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Hartog Wonen in Sliedrecht
  • Hartog Wonen in Utrecht
Eetstoel Bady is uitgevoerd in stof adam 02-white met zwart metalen frame.
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorging is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Stijlvolle eetstoel Bady

Eetstoel Bady is een stijvolle, ranke eetstoel met een comfortabele zit.

  • Leverbaar met of zonder arm
  • Combinatie leer en stof mogelijk
  • In verschillende kleuren verkrijgbaar

Eetstoel Bady is standaard voorzien van HR-schuim. HR schuim is zeer veerkrachtig en biedt een hoog zitcomfort. Dit model is voorzien van een rank zwart metalen frame, wat de stoel een stijvolle uitstraling geeft. Het frame loopt door op de rug, bij de uitvoering met armen is het frame voorzien van een armlegger in dezelfde stof als de stoel.

INHOUSE heeft een uitgebreide keuze in stoffen- en ledersoorten, hierdoor kun je eetstoel Bady laten uitvoeren zoals jij dat wilt. Je kunt zelfs kiezen voor een combinatie van leder met stof, voor een speels effect.

Vraag in de winkel naar de INHOUSE stofbundels, je hebt tevens het voordeel dat deze stoffen op veel van de INHOUSE collectie met elkaar gecombineerd kunnen worden. Laat je uitvoerig voorlichten in onze winkel. Onze deskundige verkoopadviseurs staan voor je klaar!

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10425131
Kleur
Wit
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
ca. 62 cm
Breedte
ca. 63 cm
Hoogte
ca. 85 cm
Zithoogte
ca. 51 cm
Zitdiepte
ca. 46 cm
Materiaal
Stof