eetstoel Tanaro

SKU
10336359
Vanaf
€ 129,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Hartog Wonen in Sliedrecht
Uitgevoerd in microvezelstof luxor cognac met bies in scorpio cognac en gepoedercoate zwarte metalen poten. | Prijs per stuk. Alleen per 2 te bestellen. Ongemonteerd.
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Eetstoel Tanaro heeft een uitstekend zitcomfort. Deze stoel is bekleed met een slijtvaste microvezel stof met een zachte touch. Het stoere zwarte onderstel past helemaal bij de huidige industriële trend.

  • Slijtvaste stof in 3 kleuren leverbaar: Antraciet, Cognac en Groen
  • Prachtige siernaden

Het metalen onderstel is 'gepoedercoated', dat wil zeggen dat de lak er eerst droog op is aangebracht. Daarna wordt het frame in een oven geplaatst waardoor de lak mooi open vloeit en er op 'gebakken' wordt. Hierdoor ontstaat een slijtvaste harde laklaag.

Je kunt kiezen om de garantie uit te breiden naar maar liefst 5 of zelfs tot 7 jaar. Bij deze uitgebreide garantie zijn er diverse aanvullende voorwaarden van kracht waardoor je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je nieuwe aankoop. Voldoende gratis impregneermiddel om de stof vlekwerend te behandelen is bovendien onderdeel van deze uitgebreide garantie. En als er eens iets aan de hand is geniet je van service aan huis om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Vraag onze deskundige adviseurs naar de mogelijkheden.

 

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10336359
Kleur
Bruin
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
ca. 65 cm
Breedte
ca. 54 cm
Hoogte
ca. 86 cm
Zithoogte
ca. 49 cm
Zitdiepte
ca. 45 cm
Materiaal
Microvezelstof