dressoir Demano

SKU
10400335
Dressoir Demano is een hangend dressoir, uitgevoerd met korpus en front in ecowood bianco en bovenblad in patagonia grigio marmerlook. Inclusief 2 legplanken.
meerdere meubelen uit dezelfde modelserie leverbaar
€ 1.199,00
  • Interieur- of slaapadvies van onze specialisten
  • CBW-erkend
  • Laagste prijs garantie
Meer informatie

Dressoir Demano

  • Gemaakt van hoogwaardige materialen
  • Uitgevoerd in onderhoudsvriendelijk wit melamine
  • Met 2 deuren en 2 laden

Woonprogramma Demano is een bijzonder uitgebreid, modern woonprogramma. Het programma is in diverse hoogwaardige materialen uit te voeren, met daarnaast ook nog een keuze uit vele kleuren. Hiermee creëer je een modern woonprogramma, helemaal naar je eigen wens.

Naast Ecowood, mat- en hoogglans lak kun je voor de bovenbladen ook kiezen voor glas, keramiek en marmerlook.

Het getoonde dressoir is uitgevoerd in ecowood in de kleur bianco, met een bovenblad in patagonia grigio marmerlook. Het dressoir is voorzien van 2 deuren en 2 laden, inclusief 2 legplanken achter de deuren. Zoals getoond is het uitgevoerd zonder poten, en bedoeld om tegen de muur te hangen. Hierdoor lijkt het alsof het dressoir 'zweeft'. Indien gewenst kan het (tegen meerprijs) ook geleverd worden met pootjes. Ook hier heb je weer de keuze uit verschillende uitvoeringen, afwerkingen en kleuren. En wil je een heel andere indeling of maat? Dat kan uiteraard ook, vraag onze verkoopadviseurs voor meer informatie.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10400335
Kleur getoond model
Wit
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
ca. 41 cm
Breedte
ca. 224 cm
Hoogte
ca. 49 cm
Materiaal getoond model
MDF
Dit product is
te zien in beide winkels