Merken | Ontdek de stijlvolle wereld van XOOON bij Hartog Wonen

Eettafel en eettafels van het merk XOOON


Bij Hartog Wonen kun je terecht voor een interieur dat bij jou past. Een van onze favoriete merken waarmee jij karakter aan je interieur kunt geven, is het merk XOOON. Het merk XOOON gelooft namelijk dat je gelukkig wordt van een interieur dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Stap binnen in de stijlvolle wereld van XOOON en ontdek of dit merk bij jouw interieurwensen past.

XOOON: eigentijds, uniek én betaalbaar

Of je nu op zoek bent naar een strakke bank, een trendy eettafel of opvallende accessoires, XOOON heeft het allemaal! De ontwerpen van de designers worden vertaald naar eigentijdse en unieke meubels, die ook nog eens verrassend betaalbaar zijn. Elk meubelstuk is zorgvuldig vormgegeven met liefde voor vormgeving en oog voor detail.


XOOON’s inspiratie

De wereld om ons heen is de inspiratiebron van het merk XOOON en dat zie je terug in de meubels. Kleuren, vormen, texturen en materialen uit de natuur worden samengebracht in de ontwerpen. Daarnaast wordt er altijd rekening gehouden met de nieuwste ontwikkelingen, laatste internationale trends en de daarbijhorende kleurenpaletten. Hierdoor zijn de meubelen van XOOON altijd fris, spannend en eigenwijs!

Comfortabele kwaliteit

Bij XOOON draait het niet alleen om uiterlijk; comfort en kwaliteit zijn net zo belangrijk. Van de meubelen van XOOON zul je jarenlang plezier hebben. De uitgesproken designmeubelen worden gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke materialen, zoals: hout, textiel, leder, fineer, metaal, glas en beton. Deze materialen worden op een unieke manier met elkaar gecombineerd.

Je zult het comfort van XOOON direct ervaren wanneer je na een lange dag neerploft op een van de banken, of wanneer je geniet van een gezellig diner aan een van de eettafels. Daarnaast zijn de meubels van XOOON functioneel waardoor ze perfect passen in het dagelijks leven.

Kast en hoekbank van het merk XOOON


Van modern tot klassiek

Een andere reden waarom wij zo dol zijn op XOOON, is de veelzijdigheid in stijl. Deze loopt namelijk uiteen van modern tot klassiek. Met de meubels van XOOON voeg je niet alleen stijl toe aan je huis, maar ook een vleugje persoonlijkheid. Mix en match verschillende items uit de collectie van XOOON om een unieke look te creëren die past bij jouw persoonlijke stijl.

 
Duurzaamheid als prioriteit

Bij Hartog Wonen vinden we het belangrijk om merken te promoten die zich inzetten voor duurzaamheid, en XOOON is daar een goed voorbeeld van. Het merk streeft ernaar om verantwoordelijke productiepraktijken te handhaven en materialen van hoge kwaliteit te gebruiken. Door te investeren in XOOON-meubels draag je dus niet alleen bij aan de stijl van jouw huis, maar ook aan een duurzamere toekomst!

Hoekbank van het merk XOOON


Ervaar XOOON bij Hartog Wonen

Wil je de wereld van XOOON zelf ervaren? Kom dan langs in een van onze twee winkels, of ontdek de nieuwste XOOON collectie hier. In de winkels staan onze deskundige medewerkers klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte meubels voor jouw interieur. Ga samen op zoek naar dat ene unieke item, of maak gebruik van ons 3D interieuradvies voor een gehele nieuwe inrichting van je huis. Met de unieke designmeubelen van XOOON transformeer je jouw huis in ieder geval in een ruimte die design en comfort ademt!