barstoel delani zwart

SKU
10165664
Uitgevoerd in leder buffalo black met vierkant stiksel, glansafwerking en metalen onderstel in de kleur nr.2 patiné. (hxbxd) 102x045x063 cm | zithoogte 65 cm, zitdiepte 45 cm
ook in andere uitvoeringen leverbaar
Vanaf
€ 229,00
  • Gratis interieuradvies van onze specialisten
  • Altijd de nieuwste woon- en slaaptrends
  • CBW erkend
  • Laagste prijs garantie
Meer informatie

DELANI; tafelen op hoog niveau

Delani is leverbaar in 2 hoogtematen, zithoogte 65 cm en zithoogte 80 cm. Er is een uitvoering als barhocker en als barstoel met comfortabele rugleuning. Je kunt kiezen uit verschillende stiksels en 2 metaalkleuren in het frame.

  • 2 zithoogtes
  • Prachtige vormgeving
  • Leverbaar in diverse stofferingen

De getoonde uitvoeringen zijn uitgevoerd in Buffalo leder met een extra glansafwerking. Het inkleuren van het buffelleder gebeurd volledig met de hand en in meerdere bewerkingen. Dit geeft het zogenaamde handwashed effect. Dit effect geeft het leder een gewolkte uitstraling. Hierdoor is elke barstoel of hocker uniek. Stap voor stap wordt de kleur opgebracht en tenslotte wordt er een afdeklaag aangebracht. Deze afdeklaag werkt vochtafstotend en zal het leder soepel houden. Het dagelijkse onderhoud van Buffalo leder is simpel, maar zorg ervoor dat de luchtvochtigheid in huis in orde is en plaats de barhockers of barstoelen niet te dicht bij een warmtebron om het uitdrogen van het leder te voorkomen. Kijk ook uit met direct zonlicht aangezien dit de kleur van het leder zal vervagen. Regelmatig onderhoud kun je verrichten door het leder voorzichtig in te wrijven met een naturel bijenwas of te behandelen met leather protection set (clean & care).

Je hebt de keuze uit verschillende soorten stiksels, kies het stiksel wat jij het mooiste vind en stel je eigen set samen. Het metaal kan bovendien in 2 kleuren afgewerkt worden. We gebruiken enkel de beste materialen voor jouw Delani, daarom wordt er in elke barhocker of barstoel koudschuim gebruikt wat een zeer lange levensduur heeft.

Vraag naar het bijbehorende meubelpaspoort voor meer informatie over dit product.

Specificaties
Art.nr.
10165664
Korte omschrijving
Uitgevoerd in leder buffalo black met vierkant stiksel, glansafwerking en metalen onderstel in de kleur nr.2 patiné. (hxbxd) 102x045x063 cm | zithoogte 65 cm, zitdiepte 45 cm
Merk
IN.House
Materiaal
Leder
Afmetingen
(hxbxd) 102x045x063 cm | zithoogte 65 cm, zitdiepte 45 cm
Deze kollektie is
beschikbaar in beide winkels
Getoonde uitvoering
Barkruk