2-zitsbank Morione

SKU
10214350
Vanaf
€ 899,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Pronto Wonen in Capelle a/d IJssel
2-zits Morione is uitgevoerd in microleder bull 18-darkbrown met bies in microleder bull 10-liver, HR-schuim in de zitting en zwarte houten poten (FLV 5 cm).
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Model Morione; lekker comfortabel zitten en heerlijk ontspannen

De volle vormgeving en de fraaie bies geven deze bank een eigentijdse en stoere uitstraling. Het lekker comfortabele zitcomfort en de optionele relaxfunctie (elektrisch verstelbaar) maken het geheel compleet.

  • Uitgebreide mogelijkheden
  • Ook mogelijk met relaxfunctie (elektrisch verstelbaar)
  • Keuze uit bies en contraststiksel

Model Morione biedt uitgebreide opstellingsmogelijkheden en is leverbaar als 3-, 2,5- en 2-zits, loveseat en fauteuil of als hoekcombinatie. Kies je voor de elektrisch verstelbare relaxfunctie dan kun je deze bedienen door tiptoetsen die in de zijkant van de zitting zijn verwerkt. Voor extra comfort is de elektrisch verstelbare relaxfunctie tegen meerprijs met accu leverbaar. Deze lekker comfortabele bank is in zowel stof als microleder verkrijgbaar in heel veel kleuren uit de Pronto Wonen stofcollectie.

Standaard is deze bank uitgevoerd met HR-schuim in de zitting. HR-schuim is zeer veerkrachtig en biedt een hoog zitcomfort.

Maatwerk

Ook kun je model Morione met en zonder bies en contraststiksel (in 4 kleuren) verkrijgen. Zo kun je deze bank naar eigen wens samenstellen en afstemmen op je eigen interieur. Kom gerust naar Pronto Wonen in Capelle a/d IJssel en laat je uitgebreid en deskundig informeren over alle mogelijkheden die model Morione je biedt. Wij heten je graag welkom bij Pronto Wonen in Capelle a/d IJssel.

Onderhoudsadvies

Je kunt bij ons onderhoudsproducten krijgen om je meubelen te beschermen tegen vuil en vlekken. Ook kun je de garantie tegen een geringe meerprijs verlengen tot 5 jaar.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10214350
Kleur
Bruin
Montage
Zelfmontage
Merk
Pronto Wonen
Lengte/Diepte
ca. 102 cm
Breedte
ca. 158 cm
Hoogte
ca. 100 cm
Zithoogte
ca. 47 cm
Zitdiepte
ca. 54 cm
Materiaal
Microleder