relaxfauteuil Seduto

SKU
10346463
€ 1.989,00
Dit product is te zien in de showroom van
 • Pronto Wonen in Capelle a/d IJssel
Relaxfauteuil Seduto is uitgevoerd in stof chrono 84-clay met Y-vorm in de rug (rug B), arm 3, hoge rug, zithoogte +3cm, elektrisch verstelbaar (2M) inclusief sta op hulp, elektrisch verstelbare hoofdsteun, bedieningspaneel met USB, pocketveren i.c.m. visco-schuim in de zitting (supreme) en zwarte metalen 5-teensvoet, type KMF3. | maximale belastbaarheid 120 kg.
 • Gratis zelf ophalen
  tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
 • 14 dagen retourrecht
 • Thuisbezorgd in 5 - 10 werkdagen
  tooltip Kies je voor thuisbezorgen, dan wordt de bestelling binnen 10 werkdagen bezorgd. We nemen contact met je op om een bezorgmoment af te stemmen. De bezorgkosten zijn € 69,95.
 • Veilig betalen Ideal Visa Paypal
Productinformatie

Sta op fauteuil Seduto; op een comfortabele manier gaan zitten en opstaan.

Sta op fauteuil Seduto is een heerlijke relaxfauteuil met als extra een sta op functie (elektrisch) die je helpt op een comfortabele manier te gaan zitten en weer op te staan. Het is op en top genieten van een welverdiende rust door het uitstekende zitcomfort dat deze sta op relaxfauteuil je geeft. De rijke uitstraling en het gebruik van duurzame materialen garanderen dat je jarenlang heerlijk en ontspannen kunt genieten van deze fauteuil.

Maatwerk

Sta op relaxfauteuil Seduto biedt uitgebreide mogelijkheden om je fauteuil helemaal op jouw wensen af te stemmen. Zo hebben we 2 rugvarianten (horizontale banen en een Y-vorm), 4 zitcomforts, 2 zithoogtes, 2 zitdieptes, een extra hoge rug, 5 verschillende armen en 2 verschillende voeten.

 • 4 heerlijke zit comforts
 • 2 zithoogtes & 2 zitdieptes
 • extra hoge rug mogelijk
 • 5 verschillende armen en 2 typen voeten
 • elektrisch verstelbaar inclusief Sta Op functie

Aan het zitcomfort besteden we bij deze relaxfauteuil heel veel aandacht, zo bieden we je 4 verschillende zitcomforts die je kunt afstemmen naar je eigen wens.

 1. Standaard: Polyether SG35kg/m3 + SG30kg/m3
 2. Medium: HR-schuim 38kg/m3 + HR30kg/m3
 3. Excellent: Pocketveren + HR-schuim 38kg/m3 + HR30kg/m3
 4. Supreme: Pocketvering + viscoschuim + HR-schuim 30kg/m3

Kortom een uitgebreide keuze voor een op en top zitcomfort om heerlijk van te genieten.

Ben je wat langer dan gemiddeld dan kun je kiezen voor de extra zithoogte (48cm) eventueel in combinatie met de extra diepe zit (55cm) en de hoge rug (+8cm). Zo kun je de fauteuil helemaal afstemmen op je eigen wensen. Daarbij kun je nog kiezen uit 2 rugvarianten, 5 verschillende armen en 2 typen poten (5-teensvoet of schijfvoet).

Standaard is sta op fauteuil Seduto elektrisch verstelbaar (met 2 elektromotoren) waarbij d.m.v. een bedieningspaneel de rug en voetensteun onafhankelijk van elkaar ingesteld kunnen worden. Ook de sta op functie is geheel elektrisch. De hoofdsteun is manueel te bedienen maar indien gewenst kan deze elektrisch verstelbaar uitgevoerd worden. Ook kan men een accupakket bestellen, waardoor de elektrisch verstelbare fauteuil ook zonder netstroom aansluiting bediend kan worden. Als de accu bijna leeg is volgt een waarschuwingssignaal en moet deze weer opgeladen worden.

Vanzelfsprekend biedt Pronto Wonen je ook hier weer heel veel keuze in stoffen en kleuren uit de Pronto Wonen stoffencollectie.

Onderhoudsadvies

Je kunt bij ons onderhoudsproducten krijgen om je meubelen te beschermen tegen vuil en vlekken. Ook kun je de garantie tegen een geringe meerprijs verlengen tot 5 jaar. Laat je uitgebreid en deskundig informeren over alle mogelijkheden die sta op fauteuil Seduto je biedt, we heten je graag welkom bij Pronto Wonen.

* De Pronto Wonen stoffencollectie is een selectie van actuele stoffen in een heel breed kleurenpallet.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10346463
Kleur
Grijs
Montage
Zelfmontage
Merk
Pronto Wonen
Lengte/Diepte
ca. 82 cm
Breedte
ca. 78 cm
Hoogte
ca. 122 cm
Zithoogte
ca. 48 cm
Zitdiepte
ca. 48 cm
Materiaal
Stof