hoekbank Harina

SKU
10409435
Vanaf
€ 1.899,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Hartog Wonen in Sliedrecht
  • Hartog Wonen in Utrecht
Hoekbank Harina bestaat uit een 2,5-zits (2x80) arm links + ronde hoek + 1-zits met eiland rond rechts. Deze hoekbank is uitgevoerd in stof fusion 206-thyme met zwart metalen poten type 2H4K (hoogte 16 cm).
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Harina, een opvallende verschijning in je woonkamer!

  • Zelf samen te stellen d.m.v. verschillende elementen
  • Standaard voorzien van HR-schuim in de zitting
  • Unieke uitstraling door de ronde vormen

Met zijn ronde vormen is hoekbank Harina een opvallende verschijning in je woonkamer, en nodigt erg uit om heerlijk in te relaxen na een drukke dag.

De bank is uitgevoerd in stof Fusion in een mooie grijs-groene kleur. Stof Fusion is een zware kwaliteit chenille stof met een licht 3D-effect en een mooie glans. De stof heeft een luxe uitstraling, en voelt heerlijk zacht aan.

Harina is standaard voorzien van HR-schuim in de zitting. HR-schuim, ook wel koudschuim genoemd, is zeer veerkrachtig en biedt een hoog comfort.

Ben je helemaal weg van dit model, maar heb je liever een kleinere bank of juist een grotere zitcombinatie? Of een andere stof of kleur, of leer? Dat is ook mogelijk! Door de verschillende elementen kun je bank Harina samenstellen in precies de uitvoering die bij jou en je woonsituatie past.

In de winkel hebben wij voor jou speciale stofbundels klaarliggen, deze stoffen kunnen toegepast worden op iedere opstelling die je zelf kunt samenstellen. Vraag in de winkel naar de INHOUSE stofbundels, je hebt tevens het voordeel dat deze stoffen op veel van de INHOUSE collectie met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Onderhoud

De Harina bank heeft losse rugkussens. Om de vorm en uitstraling van de kussens te behouden, adviseren wij je deze regelmatig op te kloppen. De rugkussens zijn ook omkeerbaar; voor een gelijkmatige belasting is het goed om ze af en toe van plaats te wisselen en ze om te keren.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10409435
Kleur
Groen
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
ca. 246 cm
Breedte
ca. 307 cm
Hoogte
ca. 88 cm
Zithoogte
ca. 46 cm
Zitdiepte
ca. 54 cm
Materiaal
Stof