eettafel Travi

SKU
10307926
€ 349,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Pronto Wonen in Capelle a/d IJssel
Eettafel Travi is uitgevoerd in massief teakhout in de kleur black wash, met een bladdikte van 3 cm en poten van 12x12 cm.
  • Gratis zelf ophalen
Productinformatie

Stoere teakhouten eettafel Travi black wash

Eettafel Travi is een tafel met een stoere en krachtige uitstraling. De eettafel is op ambachtelijke wijze gemaakt van gerecycled teakhout dat met zorg is geselecteerd door plaatselijke ambachtslieden. Het teakhout is daarna voorzien van een zwarte wassing waardoor het een krachtige uitstraling krijgt. Daarna is alles nog afgewerkt met een matte NC lak (op waterbasis) voor een extra beschermende laag. Elk meubelstuk wordt door lokale ambachtslieden met de hand vervaardigd en krijgt daardoor een uniek karakter, geen enkel meubelstuk van deze serie is dan ook hetzelfde.

  • Rechthoekig blad 3 cm dik duurzaam recycled teakhout black wash
  • Heeft houten poten 12x12 cm
  • Geschikt voor 6 personen

De rechthoekige tafel heeft een lengte van 220 cm en is 100 cm breed. De ruimte tussen de poten is circa 196 cm, waardoor je in totaal zeker 6 stoelen aan deze tafel kwijt kunt. De hoogte tot de onderkant van de tafel is ca. 68 cm. Dit is belangrijk als je er armstoelen aan wilt zetten. De poten van de tafel zijn met behulp van de handleiding eenvoudig te monteren.

Eettafel Travi is onderdeel van het woonprogramma Travi. Combineer de eettafel met andere meubelen uit het woonprogramma, voor een mooi geheel in je interieur.


Onderhoud

Het onderhoud van het meubel is erg eenvoudig; voor het dagelijkse onderhoud kun je het meubel eenvoudig afnemen met een licht vochtige doek (zonder reinigingsmiddelen) en nadien droogwrijven met een schone droge doek. Voor een langdurige bescherming en voor het behouden van de originele kleur adviseren wij je het meubel elke 4 tot 6 maanden te verzorgen met een dunne laag Matt Polish.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10307926
Kleur
Hout
Vorm
Rechthoek
Montage
Zelfmontage
Merk
Pronto Wonen
Lengte/Diepte
ca. 220 cm
Breedte
ca. 100 cm
Hoogte
ca. 78 cm
Materiaal
Hout