eettafel Metvint

SKU
10324172
€ 499,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Pronto Wonen in Capelle a/d IJssel
Eettafel Metvint is uitgevoerd in mangohout, met een blad van 3 cm dik en metalen poten van 7x7 cm.
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorging is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Eettafel mangohout 220x100cm

  • Stoer uiterlijk
  • Dikte van het blad is 3cm
  • Uitgevoerd in mangohout en metalen poten
  • Afgewerkt met zijdeglans lak

Eettafel Metvint is onderdeel van het woonprogramma Metvint. Dit is grootste eettafel in het Metvint woonprogramma met een afmeting van 220x100x78cm (lxbxh). Het blad is bijzonder omdat het niet opgedikt is terwijl het toch een dikte heeft van maar liefst 3cm. De ruimte tussen de poten aan de lange zijde is ca. 204cm. Combineer de eettafel met de andere meubelen uit het woonprogramma, voor een mooi geheel in je interieur.

De eettafel is ook verkrijgbaar in kleinere maten (160cm en 190cm) of als bartafel. Enkel de poten dienen nog gemonteerd te worden.


Onderhoud

Het onderhoud van deze tafel is erg eenvoudig; voor het dagelijkse onderhoud kun je het meubel eenvoudig afnemen met een licht vochtige doek (zonder reinigingsmiddelen), en nadien droogwrijven met een schone droge doek. Voor het normale onderhoud adviseren wij je het om de eettafel te verzorgen met Matt Polish. Voor een intensieve reiniging kun je daarnaast Natural Wood Cleaner gebruiken

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10324172
Kleur
Hout
Vorm
Rechthoek
Montage
Zelfmontage
Merk
Pronto Wonen
Lengte/Diepte
ca. 220 cm
Breedte
ca. 100 cm
Hoogte
ca. 78 cm
Materiaal
Hout