armstoel Bas

SKU
10217315
Uitgevoerd in stof preston 22-camel met trekstrook stiksel, RVS handgreep op de rug en parketwielen. (hxbxd) 094x060x073 cm | zithoogte 48 cm, zitdiepte 45 cm, armhoogte 64 cm
Vanaf
€ 339,00
  • Interieur- of slaapadvies van onze specialisten
  • CBW-erkend
  • Laagste prijs garantie
Meer informatie

Eetfauteuil BAS; de keuze is aan jou

Model Bas heeft een groot aantal keuzemogelijkheden die jou de gelegenheid geven de eetfauteuil helemaal naar wens te laten maken. Zo kies je de stof- of ledersoort en het rug motief en daarna gaan wij aan de slag om deze voor jou te produceren.

De eetfauteuil is voorzien van 4 hoogwaardige parketrollers om je vloer zo goed mogelijk te beschermen. Bas geeft je een extra goed zitcomfort door het gebruik van de beste materialen in de constructie. Zo hebben wij gekozen voor een bolle nosag vering in de zit, dit zijn stalen zigzag veren die bolvormig zijn gemonteerd. Hierdoor krijg je een optimale ondersteuning.

De rugleuning kan voorzien worden van 2 soorten stiksels, de eerste is een horizontaal stiksel; een zogenoemde trekstrook die handmatig aangebracht wordt. Het tweede motief wat je kunt kiezen is een quadrant stiksel waardoor je mooie vierhoekige stiksels krijgt op de rugleuning.

Wij bieden een uitgebreide keuze in stoffen- en ledersoorten zodat je je eetfauteuil Bas kunt laten uitvoeren zoals jij dat wilt. Het voordeel van de ledersoorten en de stofsoorten uit ons IN.HOUSE concept zijn legio. Zo ben je verzekerd van een goede, uitgebreid geteste kwaliteit (vraag naar de stofpaspoorten met de kenmerken per stofsoort). 

Voor een geringe meerprijs kun je de standaard garantie uitbreiden naar 5 jaar. Je krijgt dan bij de meeste stof- en ledersoorten ook de garantie dat je eetfauteuils vlekvrij blijven. En indien er zich in deze periode zich toch een probleem voordoet dan komt onze servicedienst het bij je thuis oplossen.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10217315
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
ca. 73 cm
Breedte
ca. 60 cm
Hoogte
ca. 94 cm
Zithoogte
ca. 48 cm
Zitdiepte
ca. 45 cm
Hoogte armleuning
ca. 64 cm
Materiaal
Stof
Dit product is
te zien in onze catalogus en op bestelling leverbaar