boekenkast Indusy

SKU
10315405
€ 549,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Profijt Meubel in Capelle a/d IJssel
  • Profijt Meubel in Sliedrecht
Uitgevoerd in mangohout en old grey metal frame, met 1 deur, 1 lade en 3 open vakken.
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Boekenkast van mangohout met open vakken

  • Stoere industriële uitstraling
  • Old grey metalen frame
  • Voorgemonteerd
  • Onderdeel van een meubelserie

Deze stoere boekenkast Indusy is volledig handmatig vervaardigd uit massief mangohout. Mangohout is zeer duurzaam en milieuvriendelijk, omdat het hout een bijproduct is dat verwerkt wordt als de boom geen vruchten meer draagt. Het hout is ambachtelijk geschraapt en gekleurd wat een golvende en levendige, doch enigszins ruwe uitstraling aan het hout geeft. Elke meubel is hierdoor uniek. Daarnaast kan hij ook wel tegen een stootje en schreeuwt 'hier mag geleefd worden!'.

De zichtbare geslepen lasnaden en ruwe afwerking geven deze boekenkast een stoere industriële look. Reinig na het uitpakken/monteren de metalen structuur de eerste maal grondig met een lichtvochtige doek (handwarm water en een beetje zeep).

Deze boekenkast Indusy heeft een deur, een lade en 3 open vakken. De afmetingen van de open vakken zijn H33xB55xD35cm. Achter de deur vind je een legplank. Door inwerking van buitenaf kan de kleur na enige tijd lichtjes wijzigen. De kleur kan lichter of donkerder worden. Deze boekenkast is afgewerkt met een transparante lak om een optimale bescherming te garanderen.

Onderhoudsadvies

Het meubel elke 2 - 4 maanden voorbehandelen met Natural Wood Cleaner en vervolgens verzorgen met een dunne laag Matt Polish. Hiermee wrijf je het oppervlak gelijkmatig en cirkelvormig in. Voor het dagelijks onderhoud kun je het meubel gewoon afnemen met een lichtvochtige doek.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10315405
Kleur
Hout
Montage
Zelfmontage
Merk
Profijt Meubel
Lengte/Diepte
ca. 37 cm
Breedte
ca. 65 cm
Hoogte
ca. 200 cm
Materiaal
Mangohout