Vloerlampen

Vloerlampen

Op zoek naar een mooie staande lamp? Bekijk hier ons assortiment en kies de lamp die perfect past bij jouw interieur!

37-45 van 45
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
37-45 van 45
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

VLOERLAMPEN

Vloerlampen design

Design vloerlampen stelen de show in jouw interieur door de eigentijdse en baanbrekende ontwerpen van de lampen. Deze vloerlampen zijn uniek en exclusief. Bij Hartog Wonen zijn vloerlampen met uiteenlopende designs verkrijgbaar. De collectie bestaat uit complete vloerlampen en vloerlampen zonder lampenkamp, zodat je deze zelf uit kunt kiezen en toe kunt voegen aan de vloerlamp.

Welke design vloerlamp past bij jou?

Als het gaat om vloerlampen zijn er veel verschillende soorten. Gelukkig kun je jouw zoektocht naar de perfecte design vloerlamp iets makkelijker maken, en gericht zoeken tussen het aanbod aan vloerlampen bij Hartog Wonen. Vloerlampen kun je namelijk onderscheiden op drie punten.

De stijl

De stijl van de vloerlamp kan het beste aansluiten op de stijl van jouw interieur. Wil je gaan voor een moderne of juist een industriële uitstraling? Bij Hartog Wonen vind je het allebei. De moderne vloerlampen kenmerken zich door het minimalisme van de lampen en de, in sommige gevallen, gouden kleur. Veel van de vloerlampen uit het assortiment hebben een zwarte kleur en zijn gemaakt van metaal, waardoor deze een industriële look hebben.

De kleur

Ook de kleur van de vloerlamp kun je het beste aan laten sluiten op de kleuren van jouw woon- of slaapkamer. Bij Hartog Wonen kun je gaan voor een zwarte of gouden vloerlamp. Een vloerlamp in het zwart geeft je interieur een strakke uitstraling, en een gouden vloerlamp is dan weer een echte eyecatcher in je kamer. Wanneer je deze lamp combineert met gouden accessoires wordt je interieur een mooi geheel.

De soort

Als laatste is het van belang om te bedenken waarvoor je de vloerlamp wil gaan gebruiken. Ben je opzoek naar een vloerlamp die puur als decoratie dient, of moet de vloerlamp ook praktisch zijn? Bij Hartog Wonen kun je kiezen uit vloerlampen in verschillende vormen en formaten.