hoekbank Andelo

SKU
10403169
Vanaf
€ 1.699,00
Webshop only
Hoekbank Andelo bestaat uit een longchair XL arm links + 3-zits arm rechts uitgevoerd in stof fusion 127-brandy met comfortschuim + HR-schuim i.c.m. visco-schuim in de zitting (medium), HR-schuim i.c.m. een mix van donsveren en siliconen in de rug (excellent) en zwarte metalen poten, type M-15 (15 cm).
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorging is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
  • 14 dagen retourrecht
  • Thuisbezorgd in 5 - 10 werkdagen
    tooltip Kies je voor thuisbezorgen, dan wordt de bestelling binnen 10 werkdagen bezorgd. We nemen contact met je op om een bezorgmoment af te stemmen. De bezorgkosten zijn € 69,95
  • Veilig betalen Ideal Visa Paypal
Productinformatie

Trendy hoekbank Andelo met chaise longue links

Met deze hoekbank haal je een echte eyecatcher in huis! De stof waarmee deze bank bekleed is, is van hoge kwaliteit en voelt heerlijk zacht aan. Bovendien zit er een licht 3D effect in, waardoor deze een volumineuze en luxe uitstraling heeft. De kleur laat zich het beste omschrijven als bruin, maar neigt naar het groen en heeft een gouden nuance. De strakke lijnen van dit model worden geaccentueerd door de zwart metalen designpoten en de gesloten vlindernaad waarmee de armleuningen en kussens zijn afgewerkt. Zie jij deze bank al bij jou thuis staan schitteren?

  • Uitgevoerd in een zachte stof met een luxe uitstraling
  • Afgewerkt met een gesloten vlindernaad
  • Uitstekend zitcomfort: HR-schuim i.c.m. visco-schuim
  • Losse zit- en rugkussens

Deze bank met brede chaise longue ziet er niet alleen geweldig uit, hij is ook gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een heerlijk, wat steviger zitcomfort. In de zitkussens is een bovenlaag van HR-schuim verwerkt met een toplaag van visco-schuim. Beide materialen hebben een hoge veerkracht, waardoor de kussens langdurig hun vorm en comfort zullen behouden. Het HR-schuim kan in het begin wat harder aanvoelen maar na de inzitperiode zal dit materiaal zich steeds sneller vormen voor een optimaal zitcomfort. Visco is een traagschuim wat zich naar de contouren van het lichaam vormt wat zorgt voor een aangename zit. In de rugkussens is HR-schuim verwerkt met hierop een mix van dons en siliconen. Dit geeft een wat zachter comfort en een goede ondersteuning.

Maatwerk

Ben je weg van deze bank, maar is de kleur, stof of opstelling van het getoonde model niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem! In onze Pronto Wonen winkel in Capelle a/d IJssel kun je de bank helemaal naar je eigen wens samenstellen.

Zo bepaal je zelf de opstelling en kun je kiezen uit de vele stoffen en kleuren uit ons Pronto Wonen Stoffenconcept. Ook zijn er diverse zit- en rugcomforts verkrijgbaar en kun je kiezen uit verschillende poten. Om je bank helemaal af te maken, zijn er sierkussens en hoofdsteunen verkrijgbaar in dezelfde of juist in een mooie bijpassende stof of kleur. Zo past model Andelo altijd in jouw interieur en bepaal je je eigen zitcomfort.

Onderhoud

Model Andelo is voorzien van losse kussens. Om de vorm en uitstraling van de kussens te behouden, adviseren wij je deze regelmatig op te kloppen en van plaats te wisselen voor een gelijkmatige belasting. De rugkussens zijn ook keerbaar. Door deze regelmatig om te draaien behouden deze nog langer hun vorm en comfort.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10403169
Kleur
Bruin
Montage
Zelfmontage
Merk
Pronto Wonen
Lengte/Diepte
ca. 158 cm
Breedte
ca. 322 cm
Hoogte
ca. 84 cm
Zithoogte
ca. 45 cm
Zitdiepte
ca. 58 cm
Materiaal
Stof