All in House Service - 5 zits (stof)

SKU
10328935
€ 249,75
All in House Service 5 zits (textiel) 5 jaar.
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip De All In House service kan alleen besteld worden in combinatie met een zitmeubel. Kies je voor kosteloos afhalen van het zitmeubel, dan worden de bijbehorende beschermings/verzorgingsmiddelen tegelijkertijd met het zitmeubel aangeboden voor afhalen.
  • 14 dagen retourrecht
  • Alleen te bestellen in combinatie met een zitmeubel
    tooltip Deze All In House service is alleen te bestellen in combinatie met het getoonde zitmeubel. Aan elk zitmeubel is de service met het correcte aantal zitplaatsen toegekend.
  • Veilig betalen Ideal Visa Paypal
Productinformatie
5 jaar service en garantie op je nieuwe meubelen! Bij aanschaf van een nieuw zitmeubel kun je bij ons voor een geringe meerprijs een aanvullende full service afsluiten! Hiermee hoef je je de komende 5 jaar geen zorgen meer te maken over service en garantie. Wat kun je van deze unieke service verwachten? - 5 jaar full service en garantie op je nieuwe zitmeubel. - 5 jaar service op de meeste vlekken, beschadigingen en calamiteiten! - 5 jaar professionele hulp bij klachten op de constructie van het meubel. - 5 jaar professionele hulp bij calamiteiten/ongelukken, zoals: losse veren, overmatig inzakken van kussen, losgeraakte stiknaden, knopen of verbindingen,opspannen bij overmatig rimpelen of plooien van bekledingsstof,etc... Extra's bij textiele zitmeubelen - Je meubelstof (textiel) wordt optimal beschermd met een professioneel impregneermiddel (dit om vlekken makkelijker te verwijderen en de stof langer vlekvrij, dus mooier te houden). - 5 jaar vlekgarantie op alle vlekken veroorzaakt door etenswaren of drinkwaren. Niet te verwijderen vlekken worden professioneel voor je gereinigd! Extra¿s bij lederen zitmeubelen - Voor 5 jaar ontvangt je voldoende beschermings /verzorgingsmiddelen voor je leder. - Optimale verzorging/bescherming van het leder. Dit om vlekken nog makkelijker te verwijderen en het leder langer mooi en schoon te houden. - 5 jaar vlekgarantie op alle vlekken veroorzaakt door etenswaren of drinkwaren, af- en uitscheiding van mens en zoogdier zoals; hoofdvet,handvet en nadelige invloeden van medicijn gebruik, kleding afgifte (spijkerbroekenblauw) en vlekken veroorzaakt door cosmetica, balpen strepen, etc. Niet te verwijderen vlekken worden professioneel voor je gereinigd! - Professionele hulp bij calamiteiten, zoals het kaal worden van stiknaden of het afpellen van de finishlaag van het leder (craquelé). Dit artikel is niet los via de webshop te bestellen, alleen als aanvulling op een artikel uit de categorie banken of fauteuils.
Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10328935
Merk
Pronto Wonen
Materiaal
Stof