fauteuil Totham

SKU
10390365
Vanaf
€ 654,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Profijt Meubel in Capelle a/d IJssel
  • Profijt Meubel in Sliedrecht
  • Profijt Meubel in Utrecht
Uitgevoerd in stof alpine 01-naturel met arm B, bies, stevig rugcomfort, polyether in de zitting en zwart metalen poten type MF2 (hoogte 15 cm).
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorging is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Moderne fauteuil Totham in beige bouclé stof

Fauteuil Totham is een fauteuil die door zijn comfort en uitstraling in veel woonkamers past. De fauteuil is bekleed met een bouclé stof. Deze bestaat uit los geweven patronen, draden en lussen. Ondanks de onregelmatige structuur die hierdoor ontstaat, voelt de stof lekker zacht en warm aan. De bies waarmee de fauteuil is afgewerkt benadrukt het zachte karakter nog eens.

  • Comfortabele fauteuil
  • Afgewerkt met een bies
  • Losse kussens
  • Zwart metalen poten

Het zitcomfort van deze fauteuil is wat steviger door de combinatie van polyetherschuim en nosagveren in de zitting. De rugkussens hebben een bijpassend comfort dat goede ondersteuning biedt.

Maatwerk

Zowel online als in onze winkels vind je model Totham ook nog in andere opstellingen terug, zoals een hoekbank en een 4 zitsbank. Is dit niet wat je zoekt? Kom dan naar één van onze winkels in Capelle a/d IJssel, Sliedrecht of Utrecht. Daar kun je je eigen Totham helemaal zelf samenstellen. Maak je eigen opstelling en kies uit de vele verschillende kleuren stoffen en microleders. Ook kun je kiezen uit verschillende soorten armen, poten en comforts. Hierdoor past model Totham altijd bij jouw interieur en zitwensen.

Onderhoud

De Totham fauteuil heeft losse kussens. Om deze goed in vorm te houden, is het belangrijk om ze regelmatig op te kloppen. Het rugkussen is ook keerbaar, voor een gelijkmatige belasting is het goed deze af en toe om te draaien.

Voor het onderhoud van de stof adviseren we Textile & Leather protector. Hiermee bescherm je de fauteuil tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie. Na behandeling kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10390365
Kleur
Beige
Montage
Zelfmontage
Merk
Profijt Meubel
Lengte/Diepte
ca. 95 cm
Breedte
ca. 94 cm
Hoogte
ca. 90 cm
Zithoogte
ca. 47 cm
Zitdiepte
ca. 58 cm
Materiaal
Stof