hoekbank Totham

SKU
10402341
Vanaf
€ 2.159,00
Webshop only
2,5 zits arm C links + hoek met eiland rechts, uitgevoerd in microleder bull 84-clay met vlindernaad, stevig rugcomfort, bonellvering in de zitting en zwart metalen poten type MF3 (hoogte 12 cm).
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorging is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
  • 14 dagen retourrecht
  • Thuisbezorgd in 5 - 10 werkdagen
    tooltip Kies je voor thuisbezorgen, dan wordt de bestelling binnen 10 werkdagen bezorgd. We nemen contact met je op om een bezorgmoment af te stemmen. De bezorgkosten zijn € 69,95.
  • Veilig betalen Ideal Visa Paypal
Productinformatie

Grijze hoekbank Totham met losse kussens

Hoekbank Totham is een comfortabele bank met een moderne belijning. De bank is bekleed met grijs microleder en is afgewerkt met een vlindernaad. Samen met de metalen poten geeft dit de bank een stoere uitstraling. Microleder is een samengesteld leder: de onderlaag bestaat uit lederen vezels, de toplaag is een onderhoudsvriendelijke microvezelstof met een licht gemêleerd patroon die zacht aanvoelt.

  • Comfortabele hoekbank met een uitstekend zitcomfort
  • Bekleed met microleder
  • Afgewerkt met een vlindernaad
  • Moderne zwart metalen poten

Hoekbank Totham heeft een wat soepeler zitcomfort. De zitting is opgebouwd uit een onderlaag van bonell-veren, afgedekt door een bovenlaag van HR-schuim. HR-schuim is een steviger, maar veerkrachtig materiaal met een hoog herstellend vermogen waardoor de zitting langdurig zijn vorm en comfort behoudt. Door de combinatie met de vering heeft deze hoekbank een soepele, licht verende zit en is daardoor ideaal om heerlijk op te ontspannen. De rugkussens hebben een wat steviger comfort en bieden goede ondersteuning.

Maatwerk

Is een hoekbank iets te groot voor je woonkamer, of combineer je liever een losse bank met twee fauteuils? Met de Totham kun je echt alle kanten op. Zowel online als in onze winkels vind je model Totham ook nog in andere opstellingen terug, zoals een fauteuil en een 4 zitsbank. Maar In onze Profijt winkels in Capelle a/d IJssel, Sliedrecht en Utrecht kun je de bank helemaal naar je eigen wens samenstellen. In onze Profijt winkels in Capelle a/d IJssel, Sliedrecht en Utrecht kun je kiezen uit verschillende opstellingen, uit veel verschillende kleuren stoffen en microleders, verschillende soorten armen, poten en comforts. Zo stel je jouw ideale Totham zitmeubel dus eenvoudig zelf samen en past deze altijd bij jouw interieur en zitwensen.

Onderhoud

De Totham bank heeft losse kussens. Om deze goed in vorm te houden, is het belangrijk om ze regelmatig op te kloppen. De rugkussens zijn ook keerbaar, voor een gelijkmatige belasting is het goed om ze af en toe van plaats te wisselen en ze om te draaien. Ook voor de zitkussens is het goed om ze regelmatig van plaats te wisselen voor een gelijkmatige belasting.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10402341
Kleur
Grijs
Montage
Zelfmontage
Merk
Profijt Meubel
Lengte/Diepte
ca. 228 cm
Breedte
ca. 275 cm
Hoogte
ca. 87 cm
Zithoogte
ca. 47 cm
Zitdiepte
ca. 58 cm
Materiaal
Microleder