boekenkast Lavio

SKU
10424373
€ 2.299,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Pronto Wonen in Capelle a/d IJssel
Boekenkast Lavio is uitgevoerd in eiken in de kleur 68.2 natural grey met 4 deuren en 10 open vakken.
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Boekenkast in licht vergrijsd naturel eikenhout

  • Uitgevoerd in duurzaam Europees eiken
  • Met 4 deuren en 10 open vakken
  • Afgewerkt met beits, grondlak, patine en topcoat
  • Laden en deuren met push open systeem
  • Voorgemonteerd

Lavio is een modern en strak vormgegeven woonprogramma, gemaakt van duurzaam Europees eiken. Het eikenhout is bij deze kast afgewerkt met een lak in de kleur licht vergrijsd wat het hout een natuurlijke licht vergrijsde kleur geeft.

Boekenkast Lavio biedt met 4 deuren en 10 open vakken lekker veel opbergruimte, zowel om spulletjes uit het zicht op te ruimen als accessoires die gezien mogen worden. Achter alle deuren zit 1 legplank. De deuren zijn voorzien van push open. Het meubel bestaat uit 2 delen, de onderkast met de deuren en een bovenkast met de open vakken, deze moeten op elkaar geplaatst worden.

Maatwerk

Het woonprogramma bestaat uit meerdere meubelen, welke in de winkel in meerdere kleuren lak of olie afwerking te bestellen zijn. Je kunt ook kiezen voor een afwerking met 2 componenten lak. Deze is stoot- en krasbestendiger dan de normale lak en biedt daardoor extra bescherming. Zo geef je je nieuwe meubel de perfecte uitstraling voor jouw interieur.

Onderhoudsadvies

Het onderhoud van deze meubelen is erg eenvoudig; voor het dagelijkse onderhoud kun je het meubel eenvoudig afnemen met een licht vochtige doek (zonder reinigingsmiddelen) en nadien droog wrijven met een schone droge doek. Daarnaast volstaat het om de meubelen eenmaal per 4 maanden te behandelen met Matt Polish om je meubelen in topconditie te houden.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10424373
Kleur
Hout
Merk
Pronto Wonen
Lengte/Diepte
ca. 42 cm
Breedte
ca. 164 cm
Hoogte
ca. 210 cm
Materiaal
Eiken