tv-meubel Lavio - 125

SKU
10424368
€ 799,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Pronto Wonen in Capelle a/d IJssel
TV-meubel Lavio - 125 is uitgevoerd in eiken in de kleur 08.2 slate met 1 deur, 1 lade en 1 klep.
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

TV-meubel in grijs-bruin eikenhout

  • Uitgevoerd in duurzaam Europees eiken
  • Met 1 deur, 1 lade en 1 klep
  • Afgewerkt met beits, grondlak en topcoat
  • Laden en deuren met push open systeem
  • Voorgemonteerd

Lavio is een modern en strak vormgegeven woonprogramma, gemaakt van duurzaam Europees eiken. Het eikenhout is bij dit TV-meubel afgewerkt met een lak in de kleur slate wat het hout een wat donkerdere, grijs-bruine kleur geeft.

TV-meubel Lavio biedt met 1 deur, 1 lade en 1 klep genoeg opbergruimte. Het vak met de klep is aan de achterzijde voorzien van een ronde opening voor de kabeldoorvoer. Achter de deur zit 1 legplank. Zowel de deur als de lade is voorzien van push open. Het meubel is voorgemonteerd, het kan zowel staand als hangend toegepast worden.

Maatwerk

Het woonprogramma bestaat uit meerdere meubelen, welke in de winkel in meerdere kleuren lak of olie afwerking te bestellen zijn. Je kunt ook kiezen voor een afwerking met 2 componenten lak. Deze is stoot- en krasbestendiger dan de normale lak en biedt daardoor extra bescherming. Zo geef je je nieuwe meubel de perfecte uitstraling voor jouw interieur.

Onderhoudsadvies

Het onderhoud van deze meubelen is erg eenvoudig; voor het dagelijkse onderhoud kun je het meubel eenvoudig afnemen met een licht vochtige doek (zonder reinigingsmiddelen) en nadien droog wrijven met een schone droge doek. Daarnaast volstaat het om de meubelen eenmaal per 4 maanden te behandelen met Matt Polish om je meubelen in topconditie te houden.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10424368
Kleur
Hout
Merk
Pronto Wonen
Lengte/Diepte
ca. 42 cm
Breedte
ca. 125 cm
Hoogte
ca. 50 cm
Materiaal
Eiken