Inspiratie en tips

Slaaptips | Hoe je uitgerust aan je dag kunt beginnen met het juiste bed

Een druk leven waar we rennen, vliegen en alsmaar doorgaan is voor de meesten heel herkenbaar. Een goede nachtrust om dat allemaal vol te houden, is dan ook van essentieel belang. Zaken zoals een goede temperatuur, geluid en de mate van verduistering van de ramen in de slaapkamer spelen hier een grote rol in. Ook het juiste bed is natuurlijk heel belangrijk. Maar waar let je allemaal op bij het uitzoeken van het juiste bed?

Lees meer

Woontips | 5 tips voor het kopen van een bank

Het kopen van een nieuwe bank is een aanzienlijke aanschaf. Niet alleen wat betreft de prijs, maar ook voor het bepalen van de sfeer in jouw woonkamer. Bij het kopen van een nieuwe bank zijn er dan ook een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, hebben wij voor jou hier 5 tips onder elkaar gezet.

Lees meer

Trends | Laat je inspireren door social media

Het gebruik van social media wordt steeds populairder. Niet alleen privé maar ook door bedrijven en winkels wordt dit steeds meer gebruikt om hun producten op te promoten, te laten zien wat ze aanbieden, acties te tonen enzovoort. Ook op het gebied van interieur wordt social media steeds belangrijker. Zo kun je hier als consument bijvoorbeeld inspiratie opdoen voor de inrichting van je huis.

Lees meer