Inspiratie en tips

Woontips | Hoe je jouw stoffen bank mooi houdt

Wanneer je een gloednieuwe bank in de woonkamer hebt staan, wil je natuurlijk dat deze er zo lang mogelijk mooi bij blijft staan. Een stoffen bank zal er niet voor altijd als gloednieuw uit blijven zien, maar met de juiste behandeling komt het wel in de buurt. Door middel van een aantal, eenvoudige tips geniet je jarenlang van een mooie bank!

Lees meer

Collectie | Zo kies je voor een rechthoekig, rond of ovaal vloerkleed

Ben je, met de aanschaf van nieuwe meubelen, goed op weg naar een gezellige woonkamer, maar mist er nog iets? Een vloerkleed kan dat missende stukje zijn en de lege ruimte opvullen. Deze woonaccessoires zijn er in verschillende vormen die allemaal voor een ander eindresultaat zorgen. Dit hangt ook af van de plek waar je een vloerkleed neerlegt, en of je vloerkleden met elkaar combineert.

Lees meer

Collectie | Hoe je jouw kast het beste in kunt richten met woonaccessoires

Heb je een nieuwe kast in de woonkamer staan, maar is deze nog erg leeg en vind je het lastig om de kast leuk op te vullen? Door mooie woonaccessoires in en op de kast te plaatsen, maak je jouw kast helemaal af! Of het nu gaat om een dressoir, opbergkast, boekenkast, buffetkast, vitrinekast, wandmeubel of zwevende kast. In deze blog geven we je tips voor het inrichten van een open kast, of kast met open vakken.

Lees meer

Slaaptips | 4 tips voor een ultiem rustige slaapkamer

Wie wil er nou niet optimaal genieten van zijn nachtrust? In deze blog vind je een aantal tips waardoor jouw slaapkamer ervoor kan zorgen dat deze jou de ultieme rust geeft en je hier optimaal van kan genieten. Want iedereen begint de dag beter na een goede nachtrust!

Lees meer

Slaaptips | Een boxspring of ledikant, welke kies jij?

Boxsprings en ledikanten zijn twee verschillende soorten bedden, die op veel manieren van elkaar verschillen. Naast dat de twee soorten bedden er anders uit zien, verschillen de bedden ook in ligcomfort en ondersteuning. Na het lezen van deze blog weet je precies wat de verschillen zijn tussen boxsprings en ledikanten, en ben je op de hoogte van de voordelen van beide soorten bedden. 

Lees meer

Woontips | 6 manieren om je interieur op te leuken

Woonaccessoires maken je huis af. Door je huis in te richten met mooie woonaccessoires geeft het net dat beetje extra. Ook kan je jouw persoonlijkheid laten zien met woonaccessoires. Het voordeel van woonaccessoires is dat er zo ontelbaar veel zijn dat er altijd iets leuks tussen zit wat past bij jou en je interieur. De zes meest voorkomende accessoires om je interieur mee op te leuken, worden hieronder toegelicht.

Lees meer