Inspiratie en tips

Een hoekbank of meerdere losse banken?

Hoe bepaal je nou of je voor een losse 2-zits en 3-zitsbank kiest of dat wellicht een hoekbank beter staat in je woonkamer? In deze blog vind je een aantal handige tips om de keuze misschien wat makkelijker te maken.

Lees meer

Tips voor het inrichten van kleinere ruimtes

Woon je niet groot, maar wil je toch het meeste uit je interieur halen? Dan kan deze blog je wellicht helpen. Wij geven je verschillende tips en wooninspiratie die je kan gebruiken om je wat kleinere woonkamer toch sfeervol in te richten.

Lees meer

Welke relaxfauteuil past bij jou?

Ten eerste zijn relaxstoelen niet meer de stoelen die je alleen bij opa en oma in huis ziet staan. Ze zijn tegenwoordig in veel verschillende uitvoeringen beschikbaar en op persoonlijke wensen af te stemmen.

Lees meer

Een boxspring of ledikant, welke kies jij?

Er zit wel degelijk verschil tussen een ledikant en boxspring. Het begint al bij het onderstel, een ledikant bestaat uit een frame, een lattenbodem en een matras. Terwijl een boxspring bestaat uit een onderstel met veren, matras en eventueel een topper. Zo zijn er nog meer verschillen die in de onderstaande blog voorbij komen.

Lees meer

Verbouwde winkel Utrecht

Bij Hartog Wonen in Utrecht heeft de complete bovenverdieping een metamorfose ondergaan. De afdelingen van IN.HOUSE en XOOON zijn in een vernieuwd jasje gestoken.

Lees meer

Spice up your interior

Woonaccessoires maken je huis af. Door je huis in te richten met mooie woonaccessoires geeft het net dat beetje extra. Ook kan je jouw persoonlijkheid laten zien met woonaccessoires. Doe dat door te kiezen voor accessoires in die kleur waar je zo dol op bent of juist in die woonstijl die helemaal bij je past. Het voordeel van woonaccessoires is dat er zo ontelbaar veel zijn dat er altijd iets leuks tussen zit wat past bij jou en je interieur.

Lees meer

Aan tafel!

We brengen steeds meer tijd door aan de eettafel. We zitten er al lang niet meer alleen aan voor het ontbijt, de lunch en het diner. Ook maken we huiswerk aan de eettafel, spelen we spelletjes, knutselen we er de mooiste dingen of zijn we aan het werk. Comfortabel zitten is dan wel van belang. Waar moet je op letten bij het kopen van nieuwe eetstoelen?

Lees meer

Verschillende typen kasten

Een opgeruimd huis zorgt voor ruimte en rust. Kasten zijn de ideale meubelstukken die hier een steentje aan bij kunnen dragen. Er zijn zoveel verschillende type kasten, wat de zoektocht nou niet echt makkelijker maakt. Wat helpt het overzicht te bewaren is om een indeling te maken van je huis en jezelf in te beelden welke kasten het beste tot zijn recht komen in een ruimte.

Lees meer