Verzenden en Leveren

Leveren en verzenden bij Hartog Wonen

 

Wie bezorgt mijn bestelling?

Woonaccessoires

PostNL bezorgt je bestelling. Zodra het pakket wordt verzonden, ontvang je via de e-mail een verzendbevestiging met daarin een Track&Trace-code. Met deze Track&Trace-code kan je jouw bestelling volgen. Woonaccessoires van het merk Richmond Interiors worden bezorgd door DPD.

 

Meubels

We werken samen met diverse transporteurs. Afhankelijk van de bestelling wordt de best passende transporteur gekozen.

 

Kan ik mijn bestelling ophalen in de winkel?

Het is mogelijk om je online bestelling gratis op te halen in de winkels van Hartog Woongroep B.V. in Capelle a/d IJssel, Sliedrecht of Utrecht. In de bevestiging van je online bestelling, die je ontvangt via de mail, staan de adresgegevens van de locatie waar de bestelling afgehaald kan worden.

Je ontvangt van ons een afhaalbericht. Op vertoon van het afhaalbericht, dit mag zowel op papier als op je telefoon getoond worden, ontvang je het product.

Transportbus huren

Beschik je niet over een eigen auto/bus/aanhanger waar de bestelling in past, huur dan gemakkelijk onze transportbus om daarin de meubelen de vervoeren. Lees hier meer.

 

Kan ik mijn bestelling thuis laten bezorgen?

Onze bezorgers leveren je bestelling tot over de eerste drempel. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor ons Servicepakket. Aan beide zijn wel kosten verbonden.

Als je ervoor kiest om je online bestelling te laten bezorgen, dan wordt er afhankelijk van de bestelling de best passende transporteur gekozen. Om je bestelling zo snel mogelijk bij jou te krijgen, werken we samen met verschillende transporteurs. Bevat je bestelling producten van verschillende merken, dan kan het voorkomen dat je bestelling in delen en door verschillende transporteurs wordt bezorgd.

 

Hoeveel zijn de bezorgkosten?

Bestellingen worden geleverd tot over de eerste drempel. Bij deze drempelservice dien je zelf de meubels uit te pakken, eventueel te monteren en op de juiste plaatst te zetten. 

Bezorgkosten

Thuisbezorgen meubelen  € 69,-
Thuisbezorgen meubelen Profijt Meubel  € 69,95
Thuisbezorgen meubelen Pronto Wonen  € 69,95
Thuisbezorgen meubelen Richmond Interiors  € 0,-
Thuisbezorgen woonaccessoire - klein  € 7,95
Thuisbezorgen woonaccessoire - groot  € 12,95

 

Let op: onze bezorgers mogen meubels maximaal tot en met de 3e etage tillen (volgens de ARBO-richtlijnen). Woon je op de 4e etage of hoger zonder lift of met een lift waar de meubels niet in passen? Vermeld dit dan bij de check-out bij de opmerkingen. Wij nemen contact met je op na afronding van je bestelling om de mogelijkheden te bespreken.

 

Bezorgservice

Wil je liever dat onze bezorgers de meubels uitpakken, eventueel monteren en op de juiste plaatst zetten? Kies dan voor onze Bezorgservice.

Kies tijdens het check-out proces voor de optie Bezorging aan huis met uitpakservice en we doen meer dan alleen bezorgen. Kies voor deze bezorgservice en wij zorgen voor:

  • bezorging tot in de gewenste ruimte
  • het met zorg uitpakken van de meubelen
  • eenvoudige montage
  • het afvoeren van het verpakkingsmateriaal

De kosten voor de Bezorgservice bedragen € 30,- (deze kosten komen boven op de bezorgkosten)

Deze bezorgservice is niet mogelijk bij woonaccessoires, producten waarbij aangegeven staat ‘Zelfmontage’ en bij muurmontage.

 

Bezorging op de Waddeneilanden en in het buiteland

Waddeneilanden

De bestelling wordt bezorgd in het distributiecentrum van het desbetreffende Waddeneiland. Het tarief voor bezorging naar het distributiecentrum bedragen € 69,95.

Buitenland

Bezorging in het buitenland is mogelijk op aanvraag. Stuur een mail naar klantenservice@hartogwonen.nl en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Ik heb niet alle artikelen uit mijn bestelling ontvangen. Wat kan ik doen?

Mis je een artikel uit je bestelling, stuur dan een mail naar klantenservice@hartogwonen.nl.

Bevat je bestelling items van verschillende merken, dan kan het voorkomen dat je bestelling in delen en door verschillende transporteurs wordt bezorgd.