Ruilen en Retourneren

Ruilen en Retourneren bij Hartog Wonen

Is ruilen of retourneren gratis?

Alleen producten die nog niet gebruikt zijn en nog in de originele verpakking zitten, kunnen geruild of geretourneerd worden.

 

Ruilen en retourneren kan gratis gedaan worden in de winkels van Hartog Wonen in Sliedrecht of Utrecht.

 

Een artikel terugsturen is ook mogelijk. Stuur het pakket naar Hartog Wonen,Leeghwaterstraat 71, 3364 AE Sliedrecht. De verzendkosten zijn dan voor jouw rekening.

 

Ik wil mijn artikel retourneren / terugsturen. Hoe werkt dat?

Alleen producten zonder beschadigingen en/of uiterlijk gebreken, die nog niet gebruikt zijn en -indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele verpakking zitten, kunnen geruild of geretourneerd worden.

 

Ruilen en retourneren kan gratis gedaan worden in de winkels van Hartog Wonen in Sliedrecht of Utrecht.

 

Een artikel terugsturen is ook mogelijk. Meld binnen 14 dagen na de aankoop via webshop@hartogwonen.nl dat je het product wilt terugsturen. Na het versturen van de e-mail, dien je het pakket binnen 14 dagen te sturen naar Hartog Wonen, Postbus 39, 3360 AA Sliedrecht. De verzendkosten zijn voor jouw rekening.

 

Voor het herroepen van de aankoop, kan er gebruik gemaakt worden van dit herroepingsformulier.

 

Kan ik een product dat ik heb gekocht in de webshop ook terugbrengen in de winkel?

Voor alle producten die gekocht zijn in de webshop van Hartog Wonen is het mogelijk om deze te ruilen / retourneren in de winkel, mits het product niet gebruikt is en in de originele verpakking zit.

 

Hoe lang heb ik de tijd om mijn bestelde artikelen te ruilen / retourneren?

Voor alle producten die gekocht zijn in de webshop van Hartog Wonen geldt een retourtermijn van 14 dagen. Na aankoop heb je 14 dagen bedenktijd. Wil je van de koop afzien of het product retourneren, meld dit dan binnen 14 dagen aan ons via webshop@hartogwonen.nl. Het pakket dient binnen 14 dagen na versturen van deze e-mail naar ons retouradres gestuurd te zijn.

 

Wanneer en hoe krijg ik mijn geld terug?

Zodra we je retourzending hebben ontvangen en verwerkt, ontvang je een e-mail ter bevestiging. Je ontvangt het aankoopbedrag via de bij ons bekende bankgegevens terug. We storten het aankoopbedrag zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen terug. Geen terugbetaling ontvangen? Neem dan contact met ons op.

 

Is mijn retourzending bij jullie aangekomen?

Zodra we je retourzending ontvangen en verwerkt hebben, sturen wij je een bevestiging per e-mail. De terugbetaling zullen we daarna ook verwerken. Heb je geen e-mail of terugbetaling ontvangen? Neem dan contact met ons op.