salontafel Yania - set van 2

SKU
10385673
Vanaf
€ 799,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Hartog Wonen in Sliedrecht
  • Hartog Wonen in Utrecht

Salontafel set van 2, uitgevoerd met een kunststof HPL bovenblad in de kleur 12257SD grafietgrijs (122x75x35cm) en 76037VV phoenix braun (90x56,5x30 cm) met verjongde zwarte bladrand en zwarte metalen poten.

  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

De bladen van de salontafel Yania hebben een speelse organische niervorm en in combinatie met de spitse metalen mat zwarte poten is dit dé eyecatcher in je kamer. De set bestaat uit twee salontafels die prachtig met elkaar combineren. Het blad is 13 mm dik en van kunststof HPL en standaard voorzien van een zogenaamde verjongde zwarte bladrand. Dit wil zeggen dat de bladrand naar binnen toe is afgeschuind. Dit geeft de tafels een mooi rank silhouet. De spitse zwart mat metalen poten kunnen op iedere gewenst plek gemonteerd worden.

 

  • Uniek HPL blad met organische niervorm
  • Afmeting 122x75xh35 cm in kleur Grafietgrijs
  • Afmeting 90x56,5xh30 cm in kleur Phoenix Braun
  • Heeft spitse metalen mat zwarte poten

 

HPL heeft als groot voordeel dat het slijtvast en hygiënisch is, bovendien verkleurt het niet. Naast de kleuren Phoenix Braun en Grafietgrijs zijn er in de winkel vele kleuren en ook diverse marmer- of houtmotieven mogelijk. Zo krijg je een natuurlijke uitstraling met een optimaal gebruiksgemak. Uiteraard zijn de tafels zijn ook los te verkrijgen. Vraag onze verkoopadviseurs in de winkel als je meer informatie wenst, zij staan klaar om je te helpen bij je keuze.

 

Het dagelijkse onderhoud is simpel, afnemen met een zachte katoenen, licht vochtige doek en direct nadrogen met een droge doek. Eventuele vlekken kunnen verwijderd worden door middel van een licht schoonmaakmiddel en hierna nadrogen met een droge katoenen doek.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10385673
Kleur
Multicolor
Vorm
Niervormig
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
ca. 122 / 90 cm
Breedte
ca. 75 / 56,5 cm
Hoogte
ca. 35 / 30 cm
Materiaal
HPL