relaxfauteuil Moio

SKU
10368642
Vanaf
€ 1.269,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Pronto Wonen in Capelle a/d IJssel
Relaxfauteuil Moio is uitgevoerd met rug A en arm 2 in stof python 67-antracite, met verstelbare rugleuning en voetensteun d.m.v. 2 motoren, verstelbare hoofdsteun, zwart metalen arm met short sleeve en zwart metalen 5-teensvoet (voet D, model EBS).
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorging is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
  • 14 dagen retourrecht
  • Thuisbezorgd in 5 - 10 werkdagen
    tooltip Kies je voor thuisbezorgen, dan wordt de bestelling binnen 10 werkdagen bezorgd. We nemen contact met je op om een bezorgmoment af te stemmen. De bezorgkosten zijn € 69,95.
  • Veilig betalen Ideal Visa Paypal
Productinformatie

Relaxfauteuil Moio in stof python 67-antraciet

Deze comfortabele draai/relaxfauteuil biedt je alle gelegenheid om lekker te ontspannen op elk moment van de dag. Zet je fauteuil in de ligstand en laat je voeten rusten op de geïntegreerde voetensteun. De fauteuil is standaard voorzien van topline veren en HR-schuim in de zitting, wat het een uitstekend zitcomfort geeft.

  • Met topline veren en HR-schuim in de zitting
  • Uitgevoerd in stof python 67-antraciet
  • Met 2-motorige relaxfunctie

De uitvoering zoals getoond is voorzien van een 2-motorige relaxfunctie, zodat je heel makkelijk de door jou gewenste zithouding kunt creëren en kunt genieten van het heerlijke zitcomfort. Relaxfauteuil Moio is uitgevoerd in stof python 67-antraciet. Stof Python is een sterke polyester stof, die eenvoudig in onderhoud is.


Maatwerk

Ben je weg van deze relaxfauteuil, maar is de kleur of stof van het getoonde model niet helemaal wat je zoekt? Geen Probleem! In onze Pronto Wonen winkel in Capelle a/d IJssel kun je de relaxfauteuil helemaal naar je eigen wens samenstellen. Relaxfauteuil Moio is verkrijgbaar in verschillende stoffen, kleuren en leder. Ook kun je kiezen uit verschillende maten: small, medium of large.

 

Onderhoud

Je kunt bij ons onderhoudsproducten krijgen om je draai-/relaxfauteuil te beschermen tegen vuil en vlekken. Voor dit model adviseren we Textile & Leahter protector. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weggedept kunnen worden.

Wil je je de komende 5 jaar geen zorgen maken over service en garantie? Sluit dan bij aanschaf van je nieuwe stoel All in House Service af. Tegen een geringe meerprijs krijg je 5 jaar aanvullende service. Vlekken of constructieproblemen worden door een vakman aan huis voor je opgelost.

Kom gerust naar onze Pronto Wonen winkel en laat je uitgebreid en deskundig informeren over alle mogelijkheden die model Moio je kan bieden. Wij heten je graag welkom bij Pronto Wonen.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10368642
Kleur
Grijs
Merk
Pronto Wonen
Lengte/Diepte
ca. 80 cm
Breedte
ca. 64 cm
Hoogte
ca. 113 cm
Zitdiepte
ca. 49 cm
Materiaal
Stof