hoekbank Clanton

SKU
10412949
Vanaf
€ 1.299,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Profijt Meubel in Capelle a/d IJssel
  • Profijt Meubel in Sliedrecht
  • Profijt Meubel in Utrecht
3 zits arm links + hoek met eiland rechts in stof fusion 127-brandy met brede armleuning (arm A), polyether in de zitting en zwarte metalen T-poten type 12234 H-150.
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorging is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
  • 14 dagen retourrecht
  • Thuisbezorgd in 5 - 10 werkdagen
    tooltip Kies je voor thuisbezorgen, dan wordt de bestelling binnen 10 werkdagen bezorgd. We nemen contact met je op om een bezorgmoment af te stemmen. De bezorgkosten zijn € 69,95.
  • Veilig betalen Ideal Visa Paypal
Productinformatie

Moderne hoekbank Clanton

Op het eerste oog is Clanton een moderne hoekbank, maar door de luxe chenille stof waarmee deze bank bekleed is en de stoere brede armleuning van 22 cm, past deze in bijna ieder interieur. De bank is uitgevoerd in een zware en stevige kwaliteit chenille meubelstof met een licht 3D effect in een bruin-groene kleur. De stof heeft een rijke en volumineuze uitstraling en voelt heerlijk zacht aan.

  • Uitgevoerd in een luxe zachte stof
  • Stoere brede armleuning
  • Standaard zitcomfort: polyether op nosagvering
  • Zwarte metalen designpoten

Hoekbank Clanton is voorzien van polyetherschuim op nosagveren in de zitting, dit zorgt voor een wat stevigere zit. De losse rugkussens bevatten een mix van siliconen bolletjes en polyether schuimvlokken, wat zorgt voor een heerlijk zacht comfort. De zwarte metalen poten zijn eenvoudig te monteren met behulp van de bijgeleverde montagehandleiding.

 

Maatwerk

Ben je weg van deze bank, maar is de kleur, stof of opstelling van het getoonde model niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem! In onze Profijt winkels kun je de bank helemaal naar je eigen wens samenstellen. Zo kies je de opstelling, bekleding en kleur die jij graag wilt. Daarnaast kun je ook kiezen voor een smallere armleuning. Voor extra comfort is er een hoofdsteun beschikbaar die in dezelfde of een bijpassende kleur kan worden uitgevoerd. Zo maak je bank Clanton helemaal compleet!

 

Onderhoudsadvies

De bank heeft losse rugkussens. Om deze goed in vorm te houden, is het belangrijk om ze regelmatig op te kloppen. De rugkussens zijn ook keerbaar; voor een gelijkmatige belasting is het goed om ze af en toe van plaats te wisselen en ze om te keren. De zitkussens zitten vast.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10412949
Kleur
Bruin
Montage
Zelfmontage
Merk
Profijt Meubel
Lengte/Diepte
ca. 210 cm
Breedte
ca. 289 cm
Hoogte
ca. 85 cm
Zithoogte
ca. 45 cm
Zitdiepte
ca. 52 cm
Materiaal
Stof