armstoel Janinto

SKU
10385701
Vanaf
€ 349,00

Armstoel in microleder bull 162-forest met zwart metalen poten met zwart skatewielen.

Dit product is te zien in de showroom van
  • Hartog Wonen in Sliedrecht
  • Hartog Wonen in Utrecht
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Model Janinto is leverbaar als een amrstoel zoals getoond en als eetstoel. De stoel heeft een stoere uitstraling door de volle rug en zitting, de zwart metalen poten met skatewielen en het stiksel in de rug. Janinto heeft een stalen nosagvering gecombineerd met HR-schuim in de zitting om je een optimaal zitcomfort te bieden. Heerlijk om uitgebreid te tafelen, maar Janinto leent zich ook uitstekend om bij je zithoek te plaatsen als je visite krijgt.

  • Als eetstoel en armstoel te verkrijgen
  • Standaard met HR-schuim in de zitting

Het is mogelijk om dit model in verschillende stofkleuren te plaatsen, zo kies je bijvoorbeeld voor 2 of 3 verschillende kleuren in dezelfde stofsoort. Vraag naar de vele stofmogelijkheden van het IN.HOUSE stoffenconcept in de winkel. Tevens hebben we vele leersoorten voor je beschikbaar. Met de grote stalen die beschikbaar zijn kan je makkelijk een keuze maken en onze verkoopadviseurs staan altijd voor je klaar in onze winkels.

Uiteraard hebben wij de beste onderhoudsmiddelen voor jou beschikbaar om de stoelen te beschermen. Wil je de standaard garantie uitbreiden naar 5 of 7 jaar? Dat kan tegen een geringe meerprijs. Je krijgt dan ook professionele hulp indien er bijvoorbeeld een vlek op de stoffering is gekomen. Laat je uitgebreid voorlichten over model Janinto en de uitgebreide garantievoorwaarden door onze deskundige woonadviseurs.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10385701
Kleur
Groen
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
ca. 69 cm
Breedte
ca. 66 cm
Hoogte
ca. 88 cm
Zithoogte
ca. 50 cm
Zitdiepte
ca. 46 cm
Materiaal
Microleder