armstoel Avanza

SKU
10388864
€ 259,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Pronto Wonen in Capelle a/d IJssel
Armstoel Avanza is uitgevoerd in stof adore 03-sand met vlindernaad, HR-schuim in de zitting en zwarte houten poten.
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Tijdloze armstoel Avanza in zandkleur

  • Met zwarte houten poten
  • HR-schuim in de zitting
  • Uitgevoerd in stof adore 03-sand
  • Maximale belastbaarheid van 120 kg

In deze uitvoering is armstoel Avanza tijdloos, maar elegant met een heerlijk zitcomfort dankzij het HR-schuim in de zitting. HR-schuim heeft van nature een enigszins onregelmatige, open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ademt. Het materiaal is zeer veerkrachtig, en biedt een hoog zitcomfort. Door de zwarte houten poten in combinatie met stof adore 03-sand is de stoel erg veelzijdig en dus goed te combineren in vele verschillende interieurs. Stof adore is een zachte, actuele velvet stof die in deze opstelling is afgewerkt met een gesloten vlindernaad. Dit geeft de stoel de elegante afwerking.

Maatwerk

De armstoel is uiteraard ook verkrijgbaar in zeer veel kleuren en stoffen uit de Pronto Wonen stoffencollectie. Verder is de Avanza ook verkrijgbaar als eetstoel, barkruk en eetbank en heb je een aantal opties in afwerking en pootmogelijkheden. Vraag in onze Pronto Wonen winkel in Capelle a/d IJssel naar de mogelijkheden.

Onderhoudsadvies

Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van het microleder. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10388864
Kleur
Beige
Montage
Zelfmontage
Merk
Pronto Wonen
Lengte/Diepte
ca. 70 cm
Breedte
ca. 58 cm
Hoogte
ca. 89 cm
Zithoogte
ca. 50 cm
Zitdiepte
ca. 48 cm
Hoogte armleuning
ca. 64 cm
Materiaal
Stof