boekenkast Newhaven

SKU
10353998
€ 599,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Profijt Meubel in Sliedrecht
Boekenkast Newhaven is uitgevoerd in mangohout in de kleur zwart, met een zwart metalen frame met 3 laden en 2 open vakken.
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorging is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
  • 14 dagen retourrecht
  • Thuisbezorgd in 5 - 10 werkdagen
    tooltip Kies je voor thuisbezorgen, dan wordt de bestelling binnen 10 werkdagen bezorgd. We nemen contact met je op om een bezorgmoment af te stemmen. De bezorgkosten zijn € 69,95.
  • Veilig betalen Ideal Visa Paypal
Productinformatie

Boekenkast in mangohout met gecoat staal

Dit meubelstuk is volledig handmatig vervaardigd uit massief mangohout. Meubelen uit mangohout zijn zeer duurzaam en milieuvriendelijk, omdat het hout een bijproduct is dat verwerkt wordt als de boom geen vruchten meer draagt. Geen enkele meubel is gelijkwaardig van vorm, structuur of kleur. De zichtbare geslepen lasnaden en ruwe afwerking geven je meubel een specifieke industriële look. Newhaven is een kwestie van combineren en creëren!

  • Stoer en veelzijdig karakter
  • 3 laden en 2 open vakken
  • Kleur: Zwart met zwart metalen frame
  • Voorgemonteerd

De boekenkast heeft een stoer en veelzijdig karakter, de kleur is zwart met een zwart metalen frame. De kast heeft met 3 laden en 2 open vakken genoeg plaatsen om spullen in op te bergen en tentoon te stellen. De boekenkast is voorgemonteerd. Boekenkast Newhaven is onderdeel van het woonprogramma Newhaven. Combineer de boekenkast met de andere meubelen uit het woonprogramma voor een mooi geheel in je interieur.


Maatwerk

Ben je weg van deze boekenkast, maar is de kleur van het getoonde model niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem! Boekenkast Newhaven is ook verkrijgbaar in de kleur New Weather Barn.

 

Onderhoud

Voor onderhoud van dit meubel adviseren we Greenfix black. Dit onderhoudsproduct is een zwarte verzorgingsolie die speciaal is gemaakt voor geoliede of (mat)gelakte houten meubels met een transparante zwarte uitstraling. Het intensiveert de transparante zwarte kleur, het biedt extra bescherming tegen vocht en warmte en voorkomt vlekken. 

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10353998
Kleur
Zwart
Montage
Zelfmontage
Merk
Profijt Meubel
Lengte/Diepte
ca. 40 cm
Breedte
ca. 55 cm
Hoogte
ca. 200 cm
Materiaal
Hout