hoekbank Timone

SKU
10429810
Vanaf
€ 2.149,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Hartog Wonen in Sliedrecht
  • Hartog Wonen in Utrecht
Hoekbank Timone bestaat uit een longchair rond arm links + 2,5 zits zonder armen + hoek met eiland rond rechts. Deze hoekbank is uitgevoerd in stof cyber 158-niagara met zwart metalen poten type 27254 (hoogte 17 cm).
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorging is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Timone; heerlijk comfortabel genieten

  • Elegante uitstraling met ronde vormen
  • Moderne zwarte metalen poten
  • Voorzien van HR-schuim in de zitkussens
  • Diverse opstellingsmogelijkheden
  • Uitgebreide keuze in stofsoorten

Model Timone kenmerkt zich door zijn elegante uitstraling met ronde vormen, hierdoor past het model in vrijwel ieder interieur. De vaste rugkussens en zitkussens zijn lekker dik en comfortabel.

Deze bank heeft een uitstekend zitcomfort met HR-schuim in de zitting. High Resilience schuim oftewel HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht waardoor de zitkussens langdurig zijn vorm en comfort behouden. Model Timone heeft hierdoor een soepel en veerkrachtige zit en is hierdoor de ideale bank om heerlijk in te ontspannen. Voor een extra comfort is er een bijpassende hocker verkrijgbaar.

Maatwerk

Ben je helemaal weg van dit model, maar heb je liever een kleinere bank of juist een grotere zitcombinatie? Of een andere stof of kleur? Dat is ook mogelijk!

In de winkel hebben wij voor jou een speciale stofbundels klaarliggen, deze stoffen kunnen toegepast worden op iedere opstelling die je zelf kunt samenstellen. Vraag in de winkel naar de INHOUSE stofbundels, je hebt tevens het voordeel dat deze stoffen op veel van de INHOUSE collectie met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Laat je uitvoerig voorlichten in onze winkel. Onze deskundige verkoopadviseurs staan voor je klaar!

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10429810
Kleur
Grijs
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
ca. 213 cm
Breedte
ca. 357 cm
Hoogte
ca. 82 cm
Zithoogte
ca. 48 cm
Zitdiepte
ca. 62 cm
Materiaal
Stof