hoekbank Micco

SKU
10424712
Vanaf
€ 1.599,00
Webshop only
1 zits met eiland links + hoek rechts + 3 zits arm rechts uitgevoerd in stof flona 22-silver met zwarte metalen poten.
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorging is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
  • 14 dagen retourrecht
  • Thuisbezorgd in 5 - 10 werkdagen
    tooltip Kies je voor thuisbezorgen, dan wordt de bestelling binnen 10 werkdagen bezorgd. We nemen contact met je op om een bezorgmoment af te stemmen. De bezorgkosten zijn € 69,95.
  • Veilig betalen Ideal Visa Paypal
Productinformatie

Trendy hoekbank Micco met eiland

Hoekbank Micco heeft met zijn afgeronde hoeken een trendy uitstraling. De bank is bekleed met een lichte, gemêleerde weefstof. Door het gebruik van verschillende lichte garens en tinten grijs, beige en ecru, ontstaat een wat grover geweven structuur die zacht aanvoelt en de bank een warme uitstraling geeft. Zowel de zitting als de rugleuning zijn vast gestoffeerd.

  • Uitgevoerd in een gemêleerde bouclé stof
  • Met afgeronde hoeken
  • Strakke metalen ijzeren pootjes

Het eiland biedt extra zitplaatsen, maar je kunt ook heerlijk languit genieten van je favoriete serie of een goed boek. De bank heeft een diepere zit, die niet echt zacht maar ook zeker niet hard te noemen is. De rugleuning loopt naar boven toe wat schuin af, wat zorgt voor een heerlijk comfortabele zit.

Maatwerk

Is deze hoekbank iets te groot voor in je woonkamer, of combineer je liever twee losse banken? Kom dan naar één van onze winkels in Capelle a/d IJssel, Sliedrecht of Utrecht. Hier kun je je eigen zithoek helemaal zelf samenstellen. Zo kun je niet alleen je ideale opstelling maken, ook kun je kiezen uit veel verschillende kleuren stoffen en microleders en verschillende zitcomforts. Voor extra comfort zijn er verschillende afmetingen sierkussens beschikbaar in dezelfde of bijpassende stof of kleur. Hierdoor past de bank Micco altijd bij jouw interieur en zitwensen.

 

Onderhoud

Voor onderhoud van de stof adviseren we Textile & Leather protector. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10424712
Kleur
Grijs
Montage
Zelfmontage
Merk
Profijt Meubel
Lengte/Diepte
ca. 251 cm
Breedte
ca. 283 cm
Hoogte
ca. 78 cm
Zithoogte
ca. 46 cm
Zitdiepte
ca. 55 cm
Materiaal
Stof