hoekbank Famanti

SKU
10367273
Vanaf
€ 1.799,00
Hoek met eiland links + 3 zits arm rechts uitgevoerd in stof ribcord 60-lightgrey, inclusief 3 lendekussens en 3 sierkussens 45x45 cm.
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Hoekbank Famanti

De Famanti hoekbank is uitgevoerd in stof Ribcord in de kleur light grey. De Famanti wordt compleet geleverd met drie lendekussens en drie sierkussens van 45 x 45 cm.

Dankzij ons Famanti maatwerkconcept kun je zelf jouw ideale hoekbank samenstellen. Met behulp van een aantal eenvoudig stappen krijg je een zitmeubel die geheel is afgestemd op jouw wensen en eisen.

Tevens is er bijvoorbeeld een fauteuils, loveseat, 2-zitsbank, 2,5-zitsbank en een 3-zitsbank leverbaar. Om de diverse mogelijkheden te bespreken verwelkomen wij je graag in onze woonwinkel, waar onze verkoopadviseurs je altijd graag helpen met alle kleurstalen om tot de beste keuze te komen. Onze kleurstalen zijn extra groot zodat je een goed beeld hebt van de uitstraling van de stof op de bank.

Landelijke hoekbank

De bank wordt voor jou speciaal op maat gemaakt. Als eerste bepaal je jouw ideale opstelling. Vervolgens kies je de stof of microleder wat het beste bij je interieur past. De stiknaden zijn verkrijgbaar in een contrastkleur of in de kleur van de stof. Vervolgens bepaal je het zitcomfort, dit is mogelijk in stevig of wat comfortabeler. Ten slotte kies je de poot. Je hebt de keuze uit verchroomd metaal of uit beukenhout in 3 kleuren (zwart, koloniaal of naturel).

Je hebt een brede keuze uit uitstekende stoffen en prachtige lederkwaliteiten in tal van kleuren. Voor de ⿿finishing touch⿿ heb je de keuze uit sierkussens in vele vormen en in bijpassende kleur of juist een contrasterende kleuren.

Je kunt ook kiezen om de garantie uit te breiden naar maar liefst 5 jaar. Bij deze uitgebreide garantie zijn er diverse aanvullende voorwaarden van kracht waardoor je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je nieuwe aankoop. Voldoende gratis impregneermiddel om de stof vlek werend te behandelen is bovendien onderdeel van deze uitgebreide garantie. En als er eens wat aan de hand is hebben wij een speciale servicedienst aan huis om het zo snel mogelijk op te lossen.

 

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10367273
Kleur
Grijs
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
ca. 248 cm
Breedte
ca. 314 cm
Hoogte
ca. 88 cm
Zithoogte
ca. 41 cm
Zitdiepte
ca. 55 cm
Materiaal
Stof
Dit product is
te zien in onze catalogus en op bestelling leverbaar