hoekbank Calira

SKU
10230651
Vanaf
€ 1.399,00
Webshop only
Longchair arm links + 2,5 zits zonder armen + hoek + 2,5 zits arm rechts in stof ramira 03-grey met brede armleuning, polyether in de zitting en zwarte T-poten type 12234 H-150. Armbreedte 22 cm.
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorging is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
  • 14 dagen retourrecht
  • Thuisbezorgd in 5 - 10 werkdagen
    tooltip Kies je voor thuisbezorgen, dan wordt de bestelling binnen 10 werkdagen bezorgd. We nemen contact met je op om een bezorgmoment af te stemmen. De bezorgkosten zijn € 69,95.
  • Veilig betalen Ideal Visa Paypal
Productinformatie

Hoekbank Calira: veel zitplaatsen

Een bank met ongekend veel mogelijkheden, welke voorzien is met vaste zitkussens en losse rugkussens. Door de prachtige belijning past deze Calira in menig huiskamer. Standaard is dit model voorzien van een comfortabele zit alsmede door de nosagveren.

 

Maatwerk

Ben je weg van deze bank, maar is de kleur, stof of opstelling van het getoonde model niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem! In onze Profijt winkels in Capelle a/d IJssel, Sliedrecht en Utrecht kun je de bank helemaal naar je eigen wens samenstellen.

  • Leverbaar in vele kleuren stof uit het Profijt Meubel stofconcept
  • Stel zelf je hoekbank samen!
  • Keuze uit twee pootkleuren
  • Keuze uit twee armleuningen

Tegen een geringe meerprijs kunt je de bank ook laten uitvoeren met een zitcomfort van HR-schuim. HR-schuim is zeer veerkrachtig en biedt een hoog zitcomfort. Daarnaast kan je kiezen uit metalen chromen poot of een zwarte metalen poot.

Stel zelf je ideale hoekbank samen uit de elementen die leverbaar zijn bij dit model Calira uit de Profijt Meubel collectie. Dit model kan geleverd worden als fauteuil, fauteuil met smalle armen, loveseat, 2-zitsbank, 2,5-zitsbank of 3-zitsbank. Om een hoekbank samen te stellen is er een ruime keuze uit diverse elementen zonder armleuningen, diverse elementen met 1 armleuning (links of rechts), een rechte hoek, een longchair en een 1-zits met eiland. Tevens is er een bijpassende hocker leverbaar in de afmeting 58 x 58cm.

Kies uit een van de vele kleuren uit het stofconcept van Profijt Meubel. Als je de door jouw gekozen stof graag thuis wilt bekijken om te zien of het in je interieur past, hebben wij van vele stoffen knipstaaltjes beschikbaar, die je kosteloos ter beschikking worden gesteld.

Je bent van harte welkom bij één van onze Profijt Meubel winkels in Capelle a/d IJssel, Sliedrecht of Utrecht. Ons deskundig personeel staat voor je klaar om met jou de juiste keuzes te maken die passen bij je persoonlijke voorkeuren. Laat je verrassen door onze veelzijdige collectie.

 

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10230651
Kleur
Grijs
Montage
Zelfmontage
Merk
Profijt Meubel
Lengte/Diepte
ca. 260 cm
Breedte
ca. 345 cm
Hoogte
ca. 85 cm
Zithoogte
ca. 45 cm
Zitdiepte
ca. 52 cm
Materiaal
Stof