hocker Tycan - m

SKU
45475001
Vanaf
€ 379,00
Tycan, poef / hocker small - 60 x 60 cm
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

De Tycan hocker past niet alleen heel goed bij de banken uit de Tycan-bankencollectie, maar de hocker is ook nog eens heel handig. De hocker biedt namelijk een optie tot extra opbergruimte. Daarnaast is het een veelzijdig meubelstuk. Je kunt erop zitten, het gebruiken als voetensteun, maar je kunt 'm ook gebruiken als salon- of bijzettafel.

De hocker is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een 'box in poef' optie, dit biedt je de extra opbergmogelijkheid in de poef. Ook heb je de keuze uit twee soorten vulling: Pocket 1-zits of Pocket + memory 1-zits. De hocker is verkrijgbaar in meerdere kleuren en stof- en ledersoorten. Hierdoor kun je 'm samenstellen zoals jij wil!

De hocker is een goede aanvulling op de Tycan bank:
De moderne bank Tycan biedt vele mogelijkheden. Wat te denken van een elektrisch relaxsysteem met usb-aansluiting? Of een relaxsysteem met zero grafity en usb-aansluiting? Beide systemen zorgen een heerlijk ontspannen stand. Voor de bekleding kan er gekozen worden voor stof of leder in verschillende kleuren en soorten. Standaard is de bank voorzien van supreme foam, maar pocketvering is ook een optie (hierbij kan worden gekozen uit twee varianten).

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
45475001
Kleur
Beige
Merk
Henders & Hazel
Lengte/Diepte
ca. 60 cm
Breedte
ca. 60 cm
Hoogte
ca. 45 cm
Materiaal
Stof
Dit product is
te zien in onze catalogus en op bestelling leverbaar