eettafel Atrio

SKU
10317013
€ 549,00
Eettafel Atrio is uitgevoerd in melamine met oriënt decor, in combinatie met een zwart metalen frame.
Dit product is te zien in de showroom van
  • Pronto Wonen in Capelle a/d IJssel
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorging is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
  • 14 dagen retourrecht
  • Veilig betalen Ideal Visa Paypal
Productinformatie

Eettafel Atrio in oriënt decor

De combinatie van de zwarte metalen poten en de kleur oriënt decor, geeft de eettafel een robuust karakter. De eettafel is uitgevoerd in Lamulux. Lamulux is een materiaalontwikkeling gebaseerd op houtvezelplaat en melamine en wordt bij onze meubelen gebruikt als toplaag. Het is sterk, hard en minder gevoelig voor krassen. Door de aangebrachte houttekening en -structuur, heeft het dezelfde karakteristieke kenmerken van massief hout. Het ziet er niet alleen uit als echt hout, het voelt ook nog eens zo!

  • Uitgevoerd in lamulux
  • Geschikt voor 6 personen
  • Oriënt kleur met zwart metalen frame
  • Zelf te monteren

De eettafel heeft een lengte van 220 cm en is 100 cm breed. De ruimte tussen de poten is circa 203 cm, waardoor je in totaal 6 stoelen aan deze tafel kunt zetten. De hoogte tot de onderkant van de tafel is ca. 68 cm. Dit is belangrijk wanneer je graag armstoelen aan de eettafel wilt zetten. De eettafel is verkrijgbaar in verschillende maten. De poten zijn gemakkelijk te monteren met behulp van onze eenvoudige handleiding. Eettafel Atrio is onderdeel van het woonprogramma Atrio. Combineer de eettafel met de andere meubelen uit het woonprogramma voor een mooi geheel in je interieur.

Onderhoud

Het onderhoud van deze tafel is erg eenvoudig; voor het dagelijkse onderhoud kun je het meubel eenvoudig afnemen met een licht vochtige doek (zonder reinigingsmiddelen), en nadien droogwrijven met een schone droge doek. Daarnaast adviseren wij je het om de eettafel 1x per maand te reinigen met Multi Cleaner om jouw meubel in top conditie te houden.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10317013
Kleur
Hout
Vorm
Rechthoek
Montage
Zelfmontage
Merk
Pronto Wonen
Lengte/Diepte
ca. 220 cm
Breedte
ca. 100 cm
Hoogte
ca. 77 cm
Materiaal
Meubelplaat