eetstoel Calci

SKU
10436999
€ 169,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Hartog Wonen in Sliedrecht
  • Hartog Wonen in Utrecht

Eetstoel Calci is uitgevoerd in stof goldy mist met verticale banen op de rug en zwart metalen poten met parketwieltjes.

  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorging is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Eetstoel Calci

  • Keuze uit verschillende poten en rugstiksels
  • In diverse stoffen en kleuren
  • Opvallende rugleuning

Eetstoel Calci valt op door de mooie ronde vorm van de rugleuning. Daarnaast kun je bij dit model kiezen uit verschillende poten en rugstiksels, en uit diverse stoffen en kleuren. Zo is er altijd wel een eetstoel die bij jouw interieur past.

Bij de poten kun je kiezen uit een eetstoel met sledepoot, een armstoel met 4 rechte poten met parketwieltjes, en een eetstoel met 4 schuine poten, allemaal in zwart metaal. De rugstiksels zijn leverbaar in horizontale sierstiksels, verticale sierstiksels en vierkante sierstiksels. Met deze stiksels krijgt iedere stoel weer een andere uitstraling.

Voor de bekleding kun je naast de getoonde stof Goldy kiezen uit andere kleuren en andere stoffen. In de winkel kun je alle mogelijkheden bekijken.

De eetstoel word ongemonteerd geleverd, maar is met de bijgesloten montagehandleiding gemakkelijk te monteren. Het is ook mogelijk tegen een meerprijs de eetstoel te laten monteren.

Onderhoudsadvies

Wij adviseren Clean & care set voor het onderhoud van de stof.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10436999
Kleur
Grijs
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
ca. 65 cm
Breedte
ca. 57 cm
Hoogte
ca. 94 cm
Zithoogte
ca. 50 cm
Zitdiepte
ca. 44 cm
Materiaal
Stof