fauteuil Irabo

SKU
10287931
Vanaf
€ 1.149,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Hartog Wonen in Sliedrecht
  • Hartog Wonen in Utrecht
Uitgevoerd in microleder bora 65-grey met wieberstiksel in de rug en zwarte draaivoet (model 27 Sub 4-voet).
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Model Irabo heeft een uitstekend zitcomfort en door een lichte druk op de rug is het rug gedeelte te verstellen. Je hebt de keuze uit verschillende poten en diverse pootkleuren. Daarnaast heb je een heel uitgebreide keuze uit prachtige leder- en stofsoorten.

  • Fauteuil met een verstelbare rug
  • Leverbaar met hocker
  • Zeer goed comfort

Model Irabo kan uitgebreid worden met een hocker wat dan in hetzelfde materiaal geleverd kan worden als de fauteuil. Met deze optie is het meer dan alleen een fauteuil, de hocker is makkelijk aan te schuiven en biedt extra comfort aan. Fauteuil Irabo is zeker een toevoeging voor in je interieur. Het model is uitgevoerd met een ruitpatroon in het middenstuk van de rug, dit is ook te verkrijgen met een effen rug.

Vraag naar de mogelijkheden in een van onze winkels, onze verkoopadviseurs helpen je graag met al je vragen. Ook geven zij je het beste advies om zo lang mogelijk te genieten van je fauteuil. Zo kun je er voor kiezen om de garantie, tegen een geringe meerprijs, uit te breiden naar maar liefst 5 jaar. Bij deze uitgebreide garantie zijn er diverse aanvullende voorwaarden waardoor je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je nieuwe meubel. Voldoende gratis impregneermiddel om de stof vlekwerend te behandelen is bovendien onderdeel van deze uitgebreide garantie. En als er eens iets aan de hand is, hebben wij een speciale servicedienst welke aan huis komt om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10287931
Kleur
Grijs
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
ca. 84 cm
Breedte
ca. 72 cm
Hoogte
ca. 102 cm
Zithoogte
ca. 43 cm
Zitdiepte
ca. 54 cm
Materiaal
Microleder