barstoel Gento

SKU
10403695
€ 139,95
Dit product is te zien in de showroom van
  • Pronto Wonen in Capelle a/d IJssel
Barstoel Gento is uitgevoerd in stof zorro clay met zwart metalen poten.
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Barkruk Gento in de kleur lichtgrijs

  • Met sierstiksel op de rug en zitting
  • Ranke zwart metalen poten
  • Uitgevoerd in een lichtgrijze microvezel stof
  • In diverse kleuren en stoffen verkrijgbaar

Barkruk Gento is uitgevoerd in een lichtgrijze microvezelstof met zichtbare nerven. Microvezel is een zachte, onderhoudsvriendelijke stof.

De barkruk is voorzien van polyetherschuim in de zitting en rug, dit zorgt voor een wat steviger zitcomfort. De rugleuning, die door het zwart metalen frame met de zitting verbonden is, loopt iets schuin naar achteren. De poten lopen taps toe naar onderen, waardoor het frame een ranke uitstraling heeft. Zowel de rugleuning als de zitting zijn voorzien van een sierstiksel, dit geeft de barkruk een wat stoerdere uitstraling. 

Het zwart metalen frame moet nog worden gemonteerd. Met de montagehandleiding die zit bijgesloten, is dit zo gebeurd.

Maatwerk

De kruk is in verschillende kleuren en stoffen verkrijgbaar, zo kun je eventueel meerdere kleuren combineren aan je bartafel.

Onderhoudsadvies

Voor het onderhoud van deze barkruk adviseren we de Textile & Leather protector. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden. Gebruik om je vloer te beschermen de quickclick viltglijder voor een holle poot 13mm. Ook kun je gebruik maken van extra garantie voor de barstoel tegen een geringe meerprijs.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10403695
Kleur
Grijs
Montage
Zelfmontage
Merk
Pronto Wonen
Lengte/Diepte
ca. 59 cm
Breedte
ca. 47 cm
Hoogte
ca. 103 cm
Zithoogte
ca. 67 cm
Zitdiepte
ca. 47,5 cm
Materiaal
Microvezelstof
Bijbehorend onderhoudsproduct