Barkruk

Barkruk

Ideaal om op te zitten aan een bar maar ook leuk om in de woonkamer neer te zetten en bij te schuiven als extra zitplaats als dit nodig is.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

BARKRUKKEN

Met de opkomst van open keukens en kookeilanden met daaraan een bar zie je de barkruk steeds vaker terug komen in het interieur. Ook hoge tafels zie je steeds vaker. Nodig vrienden uit om een drankje te doen bij jou aan de bar als je staat te koken. Ook kun je gezellig ontbijten, lunchen of avond eten aan je eigen bartafel. Zo’n bar en bartafel stralen een bepaalde gezelligheid uit.

MATERIALEN

Het materiaal van je barkruk bepaalt de uitstraling. Zo zorgt een leren barkruk met metalen poten voor een industriële look. Een stoffen barkruk geeft je keuken of eetruimte juist een basic of landelijke sfeer. We hebben volop keuze in soorten bekleding en kleuren, zodat je altijd hetgeen kan kiezen dat het beste past bij jouw woonstijl.

Leren barkruk

Een barkruk van leder heeft een luxe uitstraling. Leer is sterk en gaat een lange periode mee.

Stoffen barkruk

Past een stoffen barkruk beter bij je interieur, maar zorgt de verhoogde kans op vlekken voor twijfel. Kies dan voor onze All-in House service. Bij in gebruik name van de barkruk behandel je de barkruk met een hoogwaardige vlekkenbeschermer en de daarop volgende 5 of 7 jaar geniet je volop van jouw stoffen barkrukken.

JUISTE HOOGTE

Het is belangrijk om de hoogte van de barkruk goed af te stemmen met de hoogte van je bar of bartafel. Voor optimaal zitcomfort dient er voldoende ruimte tussen het tafelblad en het zitvlak te zitten. Met de juiste zithoogte kan je gemakkelijk je benen onder de tafel kwijt en kan je je armen op een comfortabele manier neerleggen op het tafel- of barblad. Om te voorkomen dat de hoogte niet goed is, kan je ook voor zekerheid gaan met een verstelbare barkruk, die voor iedereen op de ideale hoogte ingesteld kan worden.