Draaifauteuil

Draaifauteuil

De naam zegt het al, met deze fauteuil draai je gemakkelijk in het rond. De draaifauteuil is een ideale fauteuil ter aanvulling van de zithoek.

Producten 1-12 van 18
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Producten 1-12 van 18
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

DRAAIFAUTEUIL

Je draait relaxed naar rechts of links waardoor je gemakkelijk aansluiting hebt met de andere gezinsleden die op de bank zitten.

Draaifauteuils zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Of je nu gaat voor een leren draaifauteuil of er toch liever één van stof hebt, zoals draaifauteuil Flaremont, de mogelijkheden in bekleding zijn legio bij Hartog Wonen.

Bij bekleding heb je niet alleen de keuze tussen leer of stof. De kleur is net zo goed van belang. Heb je een basic interieur, dan past een draaifauteuil in het grijs er heel mooi bij. Houd je meer van een bonte stijl, kies dan voor een vrolijke kleur als rood, geel of groen, zoals fauteuil Sunderland. De kleurmogelijkheden zijn eindeloos. Onze specialisten staan voor je klaar om je te voorzien van een deskundig advies.

Leren draaifauteuil

Draaifauteuil Mirthe is een strak vormgegeven fauteuil uitgevoerd met leder van de beste kwaliteit. Het leder krijgt met de tijd door krasjes, gebruikssporen, vlekjes etc. steeds meer karakter waardoor de uitstraling meer en meer doorleefder wordt. Naast leer is deze draaifauteuil ook verkrijgbaar in diverse stofsoorten.

Moderne draaifauteuil

Met een vormgeving die een knipoog maakt naar de retro belijningen uit de jaren ’60 en ’70, de stiknaden en de stoere zwarte draaivoet is de moderne draaifauteuil Falina helemaal van deze tijd. 

DRAAIBARE RELAXFAUTEUIL

In onze showroom vind je ook een ruime keuze aan relaxfauteuils met draaifunctie. Met de relaxfuncties, zoals een verstelbare voetensteun en rugleuning, zijn deze comfortabele draaifauteuils de uitgewezen stoelen om heerlijk in te relaxen. De relaxfauteuils zijn verkrijgbaar in diverse stijlen. Zo hebben we de stijlvolle relaxfauteuil Elegance. Ga je voor een stoerder model, kijk dan eens naar de vintage relaxdraaistoel Simona.