Bedding Concepts

Bedding Concepts

Uitgeslapen wakker worden doe je op de boxsprings en matrassen van Bedding Concepts! Alle boxspringcollecties zijn ambachtelijk vervaardigd en worden gefabriceerd in Nederland van enkel hoogwaardige materialen.

6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

WAAROM EEN BEDDING CONCEPTS BOXSPRING KOPEN?

Een mens heeft nu eenmaal slaap nodig en die uren wil je natuurlijk wel in rust en comfort doorbrengen. Dit zorgt ervoor dat je de volgende dag weer alle energie hebt om er tegen aan te gaan. Met een Bedding Concepts boxspring moet dit zeker lukken, je namelijk de keuze uit veel verschillende luxe boxsprings.

De boxsprings en matrassen van Bedding Concepts worden geproduceerd in de Nederlandse plaats Oisterwijk. Door de productie in eigen hand te houden, zijn ze erg sterk in maatwerk. Bij de boxsprings heb je een zeer ruime keuze uit diverse hoofdborden, stoffen en kleuren. 

VLAK OF ELEKTRISCH?

Wil je een vlakke boxspring of een elektrische verstelbare boxspring? Kijk je graag televisie in bed of lees je graag een boek, dan is een verstelbare boxspring een goede keus. Doordat je comfortabel rechtop kunt zitten, geeft het comfort in alle posities en voorkomt rugklachten. 

Bekijk het aanbod van Bedding Concepts, de beddenmakers uit Oisterwijk, bij Hartog Wonen in Sliedrecht.