Schotelbodem

Schotelbodem

Een schotelbodem beweegt met jouw lichaam mee waardoor je in iedere zone de juiste ondersteuning krijgt. Ook kan de stevigheid van iedere schotel apart afgesteld worden naar behoefte van jouw lichaam.
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Tempur Premium Flex bedbodum - motorig
  Merk:
  Tempur
  Deze collectie is:
  beschikbaar in Sliedrecht
  in diverse maten leverbaar
 2. Tempur Premium Flex bedbodem - vlak
  Merk:
  Tempur
  Deze collectie is:
  beschikbaar in Sliedrecht
  in diverse maten leverbaar
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De schotelbodem is de meest uitgebreide bedbodem op dit moment. De schotelbodem is te gebruiken met elk matras en in principe te plaatsen in elke bedombouw. Deze bedbodems zorgen voor optimale ondersteuning en kunnen optioneel uitgebreid worden met accessoires.

SOORTEN SCHOTELBODEMS
Er zijn drie soorten schotelbodems, namelijk: vlak, tweemotorig en viermotorig. De tweemotorige variant beschikt over een verstelbare rug- en beenzone en de viermotorige variant beschikt over verstelbare nek-, rug-, been - en voetzone. Tevens zijn er optionele opties beschikbaar zoals een matrashouders, draadloze afstandsbediening met controlbox, verschillende soorten poten, uitbreidingspakket voor LED verlichting of een massageset.

COMFORTZONES
Schotelbodems kennen vier verschillende comfortzones, namelijk: hoofdzone, schouderzone, rugzone en een voetenzone. In de schouderzone bevindt zich een extra veerelement en is gemaakt van een ander soort materiaal, wat zorgt voor extra comfort en verlichting van de schouders.

ONDERSTEUNING
De schotelbodems bieden een optimale ondersteuning vanwege het feit dat elke individuele schotel naar eigen wens in te stellen is op niveau van stevigheid. De schotels bewegen gedurende de hele nacht actief mee met je bewegingen, zodat iedere zone van je lichaam genoeg ondersteuning krijgt. Ventilatie De schotelbodems zorgen voor extra ventilatie doordat het matras rust op de flexibele schotels die lucht doorlaten. Hierdoor kan de matras zijn warmte zeer goed kwijt en kan je heerlijk slapen.

Kom langs en test deze comfortabele schotelbodems bij Hartog Wonen in Sliedrecht. Onze slaapadviseurs vertellen je graag meer over hoe jij het meeste comfort uit je matras haalt met één van onze schotelbodems.