Lattenbodem

Lattenbodem

Een lattenbodem zorgt voor optimale ondersteuning en een goede ventilatie van het matras, hierdoor zijn lattenbodems de meest populaire bedbodems sinds jaar en dag.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

De lattenbodem is de meest voorkomende bedbodem van alle bedbodems. Een lattenbodem is geschikt voor elk soort matras, in vele maten leverbaar, makkelijk aan te passen is en biedt veel ondersteuning tijdens het slapen. Een goede matras is niet alleen voldoende als het gaat om comfort bieden tijdens nachtrust. Een lattenbodem zorgt er namelijk voor dat je het maximale uit je matras kan halen. Een goed lattenbodem verlengt tevens de levensduur van een matras omdat het tegendruk geeft en je minder last hebt van doorligplekken.

SOORTEN LATTENBODEMS
Er zijn drie soorten lattenbodems: vlakke, handmatig verstelbare en elektrisch verstelbare lattenbodems. Bij elektrisch verstelbare lattenbodems kunnen het hoofd- en voeteneind met behulp van een afstandsbediening apart van elkaar bewegen, dit kan handig zijn wanneer je in bed tv wilt kijken of een boek wilt lezen.

COMFORTZONES
Lattenbodems met comfortzones bieden meer ondersteuning op plaatsen die extra ondersteuning nodig hebben zoals je romp en schouders.

ONDERSTEUNING
Voor lattenbodems geldt hoe meer latten een lattenboden telt hoe comfortabeler je zult slapen, omdat je gewicht gelijkmatiger verdeeld wordt en de latten actief meebewegen tijdens je nachtrust.

VENTILATIE
Een groot voordeel van de lattenbodem is het feit dat de matras zijn warmte aan alle kanten kwijt kan. De warmte die ontstaat tijdens het slapen wordt via het matras weggevoerd door de openingen tussen de latten.

Bij Hartog Wonen heb je een ruime keuze aan lattenbodems. Onze slaapadviseurs vertellen je graag meer over hoe jij het meeste comfort uit je matras haalt met één van onze lattenbodems.