relaxfauteuil Sinta

SKU
10339184
MEDIUM uitvoering, uitgevoerd in stof adore 39-winered met bies, 2-motorige relaxfunctie, bedieningsknop voorstaand links met USB-poort en zwart metalen kruisvoet KMF3.
ook in andere uitvoeringen leverbaar
Vanaf
€ 1.779,00
  • Interieur- of slaapadvies van onze specialisten
  • CBW-erkend
  • Laagste prijs garantie
Meer informatie

SINTA; hedendaagse klassieker met veel mogelijkheden

Ons model Sinta is gebaseerd op een klassieke Engelse oorfauteuil maar we hebben 'm een moderne make-over gegeven. Door gebruik te maken van de nieuwste materialen heeft deze fauteuil een optimale kwaliteit en comfort.

  • Tijdloze vormgeving
  • Grote stofkeuze

Relaxfauteuil Sinta is standaard voor zien van een uiterst comfortabel HR-schuim in zowel de rug als de zitting. Het zitcomfort is nog verder naar wens aan te passen, doordat de fauteuil verkrijgbaar is in Small, Medium of Large uitvoering. Ook is de zithoogte naar persoonlijk zitcomfort te schikken. Er is dus voor iedereen een optimaal zitcomfort te verkrijgen.

Je hebt een uitgebreide keuze in stofsoorten en kleuren uit ons IN.HOUSE stofconcept. Fauteuil Sinta is verder naar wens op te bouwen, door de ruime keuze in verschillende poten in hout of metaal, in verschillende kleuren. Verder kun je nog kiezen uit een relaxfunctie met gasveer of d.m.v. 2 motoren (meerprijs), handmatige of elektrische bediening, een hoofdsteun voor extra comfort en een bijpassende hocker. Ook de hocker is verkrijgbaar in een Small, Medium of Large uitvoering.

De fauteuils zijn opgebouwd uit de beste materialen die in de meubelindustrie voor handen zijn, hierdoor ben je verzekerd van de beste kwaliteit en een lange levensduur van je nieuwe aankoop. Wij besteden voortdurend aandacht aan de bewaking van het hoge kwaliteitsniveau wat we aanbieden.

Het is mogelijk tegen een kleine meerprijs de garantie uit te breiden naar 7 jaar, de garantie dekt ook de ongelukjes die voor kunnen komen met het morsen van vloeistoffen. Dus als er eens iets aan de hand is komt er een speciale servicedienst aan huis het probleem oplossen.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10339184
Kleur getoond model
Paars
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
91 cm
Breedte
72 cm
Hoogte
106 cm
Zithoogte
45 cm
Zitdiepte
52 cm
Materiaal getoond model
Stof
Afmetingen
(hxbxd) 106x072x091 cm | Zithoogte 45 cm, zitdiepte 52 cm.
Dit product is
te zien in beide winkels