salontafel Lucania

SKU
10261636
Uitgevoerd in eikenhout in railway brown in combinatie met metalen profiel in de kleur off black. (hxbxd) 035x080x080 cm
meerdere meubelen uit dezelfde modelserie leverbaar
Vanaf
€ 349,00
  • Interieur- of slaapadvies van onze specialisten
  • CBW-erkend
  • Laagste prijs garantie
Meer informatie

LUCANIA; industrieel modern

Ons nieuwe woonkamerprogramma Lucania heeft een industriële uitstraling gecombineerd met een tijdloze moderne vormgeving. De kasten geven je interieur meteen een bijzondere uitstraling aangezien diverse voorzien zijn van energiezuinige LED-verlichting. Deze verlichting is met een drukknop simpel in of uit te schakelen. De metalen staanders aan de zijkant van de meubelen zijn robuust vormgegeven.

  • Gunstig in prijs
  • Onbewerkt hout in combinatie met metaal
  • Voorzien van LED-verlichting in diverse kasten

Het onbewerkte hout geeft het woonprogramma een natuurlijke touch, het is bovendien makkelijk in onderhoud. Indien er eens sprake is van een vlek, volstaat het om het meubel over een groter oppervlakte licht op te schuren. Je kunt daarnaast de meubelen uit de Lucania serie eenvoudig onderhouden door ze regelmatig met een schone, licht vochtige doek af te nemen en direct na te drogen met een droge doek.

Hout is een product uit de natuur, geen enkele boom of plank is hetzelfde en daarom haal je met ieder item uit de Lucania serie een uniek product in huis. Elk item heeft zijn geheel eigen uitstraling, structuur en houtmotief. Kleurnuances in het hout horen bij dit meubel en geven het woonprogramma een eigen karakter. Wij adviseren om bij massief houten meubelen aandacht te besteden aan het klimaat in huis. Plaats de meubelen niet te dicht bij een warmtebron zoals een radiator of haard en zorg voor een goede luchtvochtigheidsgraad. Dit kun je bereiken door bijvoorbeeld waterbakjes aan de radiatoren te hangen, goed te ventileren etc. Een goede luchtvochtigheid is bovendien gezond voor mens en dier.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10261636
Korte omschrijving
Uitgevoerd in eikenhout in railway brown in combinatie met metalen profiel in de kleur off black. (hxbxd) 035x080x080 cm
Merk
IN.House
Lengte/Diepte
80 cm
Breedte
80 cm
Hoogte
35 cm
Materiaal getoond model
Hout
Afmetingen
(hxbxd) 035x080x080 cm
Deze collectie is
beschikbaar in beide winkels