relaxfauteuil Twisto - x small

SKU
10327262
X small uitvoering, uitgevoerd in leder granada ash met 2 motoren en sta-op functie, 3 vlaks verdeling op de rug, dichte armen en zwarte kruisvoet (nr. 32).
ook in andere uitvoeringen leverbaar
Vanaf
€ 2.599,00
  • Interieur- of slaapadvies van onze specialisten
  • CBW-erkend
  • Laagste prijs garantie
Meer informatie

Met model Twisto kun je alle kanten op! Hij is helemaal op maat samen te stellen. Zo heb je een keuze uit meerdere armleuningen, rugmotieven, relaxfuncties en vele stofferingen.

Bij dit model is er de keuze uit extra small, small, medium en large qua afmetingen. De basisfauteuil wordt bediend met een gasveer, zo kun je de rugleuning en voetklep bedienen. Daarnaast heb je de optie om de fauteuil uit te voeren met een 2 motorige relaxfunctie. Hiermee bedien je met enkele knopjes de verstelling van de rugleuning en de voetklep los van elkaar. En daarnaast hebben we ook nog de mogelijkheid om deze functie uit te breiden met een sta op functie. Deze functie zal de fauteuil oplichten en als hij bijna de hoogste stand heeft bereikt kiept de fauteuil iets voorover zodat je eigenlijk al bijna rechtstaat en zo kunt wegwandelen. Heel handig, vooral als je wat moeilijker ter been bent is dit net een goede hulpfunctie waar je veel aan hebt.

Bij de optie van een 2 motorige relaxfunctie krijg je standaard een accu erbij. Zo kun je de fauteuil vrijstaand plaatsen zonder snoeren. Bij de sta op functie is een accu optioneel tegen meerprijs dus standaard krijg je er een snoer met adapter bij.

Denk ook eens aan het plaatsen van meerdere fauteuils Twisto bij elkaar in je interieur. Een relaxfauteuil komt veel minder kolossaal over in je interieur en geeft je meer aanpassingsmogelijkheden, je creëert zo een flexibele woonsfeer.

Met de stof Unit en het leer Grenada straalt de Twisto klasse en allure uit.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10327262
Kleur getoond model
Grijs
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
79 cm
Breedte
66 cm
Hoogte
112 cm
Zithoogte
43 cm
Zitdiepte
49 cm
Materiaal getoond model
Leder
Afmetingen
(hxbxd) 112x066x079 cm | Zithoogte 43 cm, zitdiepte 49 cm
Dit product is
te zien in Sliedrecht