relaxfauteuil Lerira - large

SKU
10283210
Large uitvoering, uitgevoerd in leder toledo whale met T-stiksel in de rug (type A), armleuning type 1, handmatig verstelbaar d.m.v. gasveer en stervoet S5 zwart. (hxbxd) 120x070x083 cm | Zithoogte 48 cm, zitdiepte 54 cm, zitbreedte 49 cm, armhoogte 19 cm
ook in andere uitvoeringen leverbaar
Vanaf
€ 1.399,00
  • Interieur- of slaapadvies van onze specialisten
  • CBW-erkend
  • Laagste prijs garantie
Meer informatie

Lerira, luxe en klasse

Model Lerira is een model met vele mogelijkheden, je kan zelf, naar eigen wens, je relaxfauteuil samenstellen. Door de ruime keuze in stof- en leersoorten kun je de mooiste combinaties maken met de andere meubelen uit de IN.HOUSE collectie. Je hebt ook de mogelijkheid een keuze te maken uit de diverse poten.

  • Stel je eigen relaxfauteuil samen
  • Zeer ruime keuze in stof- en leersoorten
  • Keuze in diverse poten
  • Optioneel pneumatisch massage systeem
  • Optioneel verwarmingsysteem met 3 standen

Standaard wordt de Lerira geleverd met een handmatige bediening. Hiermee bedien je een gasveer waarmee de rugleuning en het voetenbord los van elkaar te verstellen is. Natuurlijk is het ook mogelijk om de relaxfauteuil uit te breiden met 2 motoren waardoor het elektrisch te verstellen is, tevens is deze optie ook uit te breiden met een sta-op functie. Met een sta-op systeem komt de relaxfauteuil schuin omhoog en staat bijna recht, zodat je makkelijker weg kan lopen. Zelfs de hoofdsteun van dit model is te verstellen ook hier heb je de keuze om dit handmatig te laten uitvoeren of elektrisch.

Relaxfauteuil Lerira kent ook een wellness systeem. Nee, je hoeft de deur er niet meer voor uit te gaan. Optioneel is het mogelijk om een stoelverwarming te plaatsen in de Lerira met 3 verschillende warmte standen, ontzettend lekker tijdens de koude dagen. Ook is het mogelijk om een pneumatisch massage systeem met 2 zones te kiezen voor in je relaxfauteuil. En zelfs een combinatie van deze twee opties is mogelijk. Dit allemaal voor een meerprijs.

IN.HOUSE besteedt uitvoerig aandacht aan de kwaliteit van haar meubelen. Voordat de meubelen in de collectie worden opgenomen, zal er een uitgebreide controle plaatsvinden op de gebruikte materialen maar ook combinaties van deze materialen om er zeker van te zijn dat het meubel je jarenlang woonplezier kan bieden. Wij vinden het uitermate belangrijk dat we jou een kwalitatief hoogwaardig meubel leveren.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10283210
Kleur getoond model
Blauw
Korte omschrijving
Large uitvoering, uitgevoerd in leder toledo whale met T-stiksel in de rug (type A), armleuning type 1, handmatig verstelbaar d.m.v. gasveer en stervoet S5 zwart. (hxbxd) 120x070x083 cm | Zithoogte 48 cm, zitdiepte 54 cm, zitbreedte 49 cm, armhoogte 19 cm
Merk
IN.House
Materiaal getoond model
Leder
Afmetingen
(hxbxd) 120x070x083 cm | Zithoogte 48 cm, zitdiepte 54 cm, zitbreedte 49 cm, armhoogte 19 cm
Deze collectie is
beschikbaar in beide winkels